Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
SA LJUDIMA KAO ŠTO JE CERIĆ MOŽDA IPAK IMA NADE
Autor: Georgie Anne Geyer
Objavljeno: 06. October 2014. 13:10:21
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2014-10-06 16:28:39)
Sigurno ovako misli i Vlada SAD-a. Što znači da je dr emeritus Cerić iskren i pošten čovjek kojega će oni podržati u svemu što radi.Jer on misli za dobro svih građana BiH i neće nikome napraviti nepravdu. Normalno je da se bori da država bude jaka.Znači da nema krivičnih djela od kojih bježi.Svako ko želi da je pravna država jaka želi da u njoj vlada zakon koji će omogućiti jednaka prava svih.Onaj ko priča o razbijanju države samo želi da pobjegne od zakona jer je učinio krivična djela.Pošto je takav čovjek njegova riječ će biti presudna u američkoj politici.Sve što bude tražio biće pdoržano i ostvareno.Jer je dobro za sve građane.I za one svjesne i one zavedene. Ko želi da BiH bude cjelovita i nedjeljiva,da ima jak pravni sistem i bud enromalna kaos ve civilizovane evorpske zemlje,glasaće za dr emeritusa Cerića.Sigurno će sve što kaže ostvariti a Amerikanci će ga podržati jer je častan,obrazovan i pobožan. Svi Amerikanci vjeruju u Boga.Svako na svoj način.Glas za dr Cerića je glas za pravnu državu BiH.
Dzematlija (2014-10-06 15:38:45)
BOSNJACI IMAJU VELIKU SANSU (DR. CERICA) I TREBAJU JE ISKORISTITI


Oni koji vec dvije decenije djeluju destruktivno po steti Bosnjaka i samoj drzavnosti BiH sada nas varaju sloganom "U jedinstvu je snaga"!


"Svi se sjećamo da je Milošević priznao Bosnu van Srbije tek kada je na Dejtonskoj konferenciji Izetbegović priznao Srbiju unutar Bosne" (ALJBIN KURTI, Lider Samoopredeljenja Kosova)


"Ako neko treba povuči kandidaturu, onda je to Bakir Izetbegović, u ime pobjede dr. Mustafe Cerića, pa neka SDA i reisu-l-ulema Kavazović tako posvjedoče odgovornost za snagu i jedinstvo Bošnjaka" (Mr. Fatmir Alispahić)