Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Sahovici 1924. godine
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
VDT STANKOVIĆ STAVOM O PRIJAVI ZA GENOCID, POSTAO JE DIO OPSTRUKCIJA I POMAGANJA PRVOOSUMNJIČENIMA NA ČELU SA ĐUKANOVIĆEM DA IZBJEGNU PRAVDU
Autor: B.net
Objavljeno: 13. December 2014. 13:12:49
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2014-12-14 09:50:21)
On je slabić. Dešava se sad nastavak genocida u Pljevljima.Počet u Bukovici.Rožajci umiru od gladi.

KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

U Pljevljima DPS proizvodi zagađanje koje truje ljude i mnogi završavaju u bolnice.Da se ljudi iseljavaju i po najnižoj cijeni prodaju zemlju njegovim partnerima. Niko ne smije reagovati jer je narod umjesto da sam misli i bira najboljeg za sve, izabrao Mila i oslonio se na njega.On nije čovjek i može da im radi ovo.Samo da bi izazvao narod da dozvoli da se po niskoj cijeni proda Termoelektrana i on da uzme pare sa svojim investitorima.Tako će ih trovati dok se narod ne digne.Pa smijeni vlast na državnom nivou. Islam savjetuje svakom čovjeku da se ne oslanja na nikoga nego samo na Boga i na sebe.Da bude stabilan i da razmišlja svojom glavom.Da bude stub koji niko neće oboriti. Kad se osloniš na vladara on radi što hoće.Ako je zao onda radiš što on hoće.I dešava se da bacaju ljude u vodu.Ili ka ovo što se nažalost desilo da mladić uđe u kola i bude spaljen. Rožaje je glasalo za Mila i sad kad je uništeno protestvuju. On je zarađivoa preko Kalića a ovaj izdržavao grad od droge. Nema Kalićeve droge i Rožajci umiru od gladi.Protestvuju ali ipak ne do kraja nego će da protestvuju u junu. Ne vide cilj borbe. Kad bi se opozicija ujedinila oni bi je slijedili.Jedva čekaju da izađu na proteste. Treba im Janko Vučinić da ih sve povede.
Islamski ekstremisti su stabilni i jedinstveni. Jedan drugome bedem i stub za oslonac. Svaki je kao jedinka izgrađen. Zato napreduju. Ako Amerikanci unište rasizam neće imati neprijatelje u islamistima nego pomoć u borbi protiv diktatora.

AidaIdaAida (2014-12-14 09:25:36)
Slab je profesionalac i autritet u svom poslu zbog diktature.

KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Svi diktatorski režimi proizvode svijest o potrebi da imaš lidera i diktatora koji se sve pita i o svemu vodi računa. Sve bivše komunističke zemlje imaju taj problem. Svako ima nekog svog lidera a posebno vole ekstremnog koji sije mržnju i daje tu snagu i motor koji pokreće silu. Zato kod nas razočarani u Mila vole Putina.Jer i Putin je diktator ali nije tako zao i lukav kao Milo. Može da se pokaje i zaplače.Ljudski. Sve je to znak nesređenog sistema. Amerika im ne odgovara jer Obama nije kao Putin. Sistem ga sprečava da bude diktator. Uvijek ga sistem može blokirati i sud osuditi.Putina ne može ka ni Mila. Talibani napadaju Ameriku jer ona razvija najteže naoružanje i proizvešće mnogo toga jer ide tim putem. Ona će to raditi dok god postoje zemlje koje imaju diktatore. Oni vole da istražuju i kad im je nepoznata neka pojava oni sprovde naučna istraživanja. Zato su zatvarali ekstremiste u Gvantanamo i Abu graibu. Tako će istraživati i Mila. Jer ako se takav rodi u Americi koji će biti savršeniji,on će uspjeti da lijepog lica dođe do najačeg oružja.Onda će srušiti cijeli sistem i postati diktator. Nostrdamus kaže Mobus.On će sravniti sve diktature i porobiti narode koji vole diktatora i postati im vođa koji će nadmašiti svakog prethodnog Mobusa.Zato islamisti napadaju Ameriku.Ona treba i sebe da mijenja i da promijeini diktatore i napravi demokratske zemlje u kojima će narod misliti.Pojedinac biti ličnost za sebe a ne neko ko traži vođu.Kad se to desi i ona će se promijieniti i neće biti opasnosti,pa će ulagati u druge stvari a ne oružje.Pa neće biti siromašnih.Biće uređeni kao Švedska i Danska.Norveška. Koje su takve jer je Amerika ovakva. Da nije Amerika ovakva, oni bi bili nesređeniji i s puno problema.Moraju se uključiti više jer zlo vidi tu slabost pa ih napada.Oslonili se na Ameriku.

AidaIdaAida (2014-12-13 19:45:02)
Ne može se sakriti. Kad je počelo da se priča, znači da je tačno pjesnik kazao" Ali svaki diktator,jednom mora pasti!" Predlažem mu da se preda i da sve prizna.Da se oslobodi imuniteta i moći će bolje da prođe.Kasnije će tu priliku izgubiti.