Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
KAD DINO MERLIN ZAVRTI SA RATNOM CRNOGORSKOM ZASTAVOM, SA TRI KRSTA ZA TRI PRSTA
Autor: B.net
Objavljeno: 03. June 2016. 14:06:48
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2016-07-02 05:28:13)
VRIJEME ĆE POKAZATI DA LI JE PORUKA VLASTI SA PROSLAVE DANA NEZAVISNOSTI BILA ISTINSKA I ISKRENA PA JE IZAZIVALA OVAKVE REAKCIJE KOD UČESNIKA U NJOJ ILI POSMATRAČA,DOMAĆIH I GOSTIJU.


KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Hrabra bivša menadžerka Hotela nije mogla da svoje otkriće predoči državnim organima tajno jer bi oni sklonili dokaze ili koristili za ucjenjivanje aktera afere. Tako da je morala da obznani sve kako bi se nadležni pokazali kakvi su u stvari.
Premijer ponavlja da nije trebala da kaže javno kako neko vjerovatno ne bi javno kazao što se radi u Vladi.Zato je i odbacio inicijativu potpredsjednika Vujovića o javnosti rada Vlade. Što je razočaravajuće u nekoga ko kaže da radi sve po Zakonu i da mu je obraz čist. On mora da pokaže transarentost i otvori Vladu da javnost vidi kako ona radi. Kao što vidi Skupštinu i donosi sud o svakome u njoj.Koliko god se neko trudio da zavara narod on jasno sve vidi. Što se najbolje vidi po komentarima na Portalu Vijesti koji je najčitaniji u našoj zemlji i dovoljno mjerodavan da se po njima može vidjeti raspoloženje građana. Kad uporedimo komentare na tekst o proslavi Dana nezavisnosti SAD-a koja je priređena u Ambasadi ove zemlje sa komentarima na tekst o aferi u Hotelu može se zaključiti da narod ne mrzi SAD nego krivi njene predstavnike što sarađuju sa Milom. Svi komentari na ovaj tekst su bili negativni i ticali su se kritike trojice predstavnika vlasti koji su se našli na toj proslavi. S druge strane su pozitvni svi komentari o samohranoj majci a američkoj državljanki koja je bila menadžerka Hotela a koja je razotkrila aferu i ostala bez posla.
Slika iz Ambasade pokazuje da niko iz nje ne pritiska nikoga,već se vidi srdačna dobrodišlica gostima uz uvažavanje kulture i tradicije naroda naše zemlje. Oni će uvijek biti srdačni prema gostima koji predstavljaju narod u čijoj zemlji vrše svoju službu. Narod je pozvan da bira svoje predstavnike. Uskoro su Izbori i ako neko želi drugu trojku sledeće godine,onda neka bira druge ljude.

huso75000 (2016-07-01 15:09:40)
Vidi,hadzije vidi mu sesira!!!
huso75000 (2016-06-04 07:55:58)
kaka V HADZIJA...
SARAJLica-šibicar,kao i emir kusturica, dati g...za obraz...
Nikada nisam drzao karakternim i principijelnim pjevace i igrace, to su ljudi dna jos iz onog sistema...

AidaIdaAida (2016-06-04 07:15:23)
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Umjesto predrasudnih kritika treba pitati Dina Merlina zašto je na Cetinju podigao crnogorski barjak? On će odgovoriti da je osjetio ogromnu ljubav i saosjećanje prema Bosni i Hercegovini pa je na ovaj značajan datum uzvratio na isti način narodu koji je toliko želio i ostvario nezavisnost. To se zove zahvalnost u ime Bosne i Hercegovine i Bošnjaka koji su opet pretrpjeli genocid koji mnogi negiraju ali ne i Cetinjani nego saosjećaju. Ništa drugo ne treba reći osim činjenice da je održano više koncerta povodom desete godišnjice nezavisnosti kako na Cetinju, tako i u svakom našem gradu. U Prijestonici su i Željko Samardžić i Danijel Popović održali koncert u isto vrijeme kad i Dino Merlin. Ali je najveći dio Cetinjana došao da sluša Dina a ne njih. Iako je Samardžić kazao da mu je djed bio perjanik kralja Nikole.Cetinjani znaju da je Dino hadžija i da pored ostalih ima i pjesmu „Da te nije Alija“. Poštuju ga pa su poštovani. Uzvratio im je na isti način. Jer je osjetio ljubav i poštovanje,saosjećanje prema BiH. Hrvati su zahvalni Cetinju i na sve događaje pozivaju Cetinjane. Uzdigli su Momčila Otaševića toliko da je on najpopularniji glumac kod nas i šire. To je zahvalnost i poštovanje. Htjeli su da otvore firme na Cetinju ali su naišli na blokade administracije ali uvijek nalaze načine da se zahvale Cetinju jer je bilo protiv rata. Kad je Tereza Kesovija pjevala za elitu Cetinjani su se pobunili pa je pjevala za cetinjski narod.

AidaIdaAida (2016-06-04 06:25:26)
ON JE KAO ŽRTVA GENOCIDA HTIO DA ODA PRIZNANJE GRADU KOJI JE BIO PROTIV RATA I U KOJEM NIJE BILO ČETNIKA OSIM U UNIFORMAMA VOJSKE KOJU SU ZVALI OKUPATORSKOM.GRADU KOJI JE TA ISTA VOJSKA OPKOLILA KAO SARAJEVO TENKOVIMA KAD JE VLAST ŠUŠKALA O NEZAVISNOSTI.TO JE ZASTAVA KOJU SU NOSILI LIBERALI KOJI SU BILI PROTIV RATA I KOJI SU ZATVARANI ZBOG TOGA ŠTO SU ODBIJALI PUŠKE KAD BI IM DOLAZILA VOJNA POLICIJA.DOBIJALI SU MNOGO VIŠE BATINA OD MENE JER SU MUŠKARCI I SNAŽNIJI A NJIH SU SMATRALI IZDAJNICIMA.OD MENE JE OČEKIVAN I LOGIČAN OTPOR KAO MANJINE A ONI SU MOGLI KAO PRAVOSLAVCI DA SE NE BUNE. GOVORILI SU IM "NEĆEMO DA IDEMO DA UBIJAMO BRAĆU!" MISLEĆI NA HRVATE I BOŠNJAKE.TO JE DINO OSJETIO I OVO ŠTO JE URADIO JE ZAHVALNOST.KAO ŠTO HRVATSKA ODAJE POČAST CETINJU JER JE OVAJ MALI GRAD PRUŽAO OTPOR AGRESIJI I SRAMOTI.POTPISNICI OVOGA PISMA SAMO TREBAJU DA DOĐU NA CETINJE I VIDE.TO JE NAROD KOJI SE RAZLIKUJE OD OSTALIH.ZBOG NJIH CRNA GORA NIJE SRBIJA.CRNOGORCI ZBOG NIJESU SRBI.ZBOG TOGA ŠTO IMAJU SVOJ IDENTITET I POSEBNOST I VOLE SVOJ IDENTITET SRBI IH ZOVU NACIONALISTIMA I FAŠISTIMA.OD NJIH NE PRIJETI ASIMILACIJA BOŠNJACIMA.