Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
MOJ SAN JE DA BUDEM ZASTUPNIK I PROMOTOR VRIJEDNOSTI OBIČNOG, ČESTITOG, RADNOG I POŠTENOG ČOVJEKA
Autor: Muhamed Mahmutović
Objavljeno: 16. November 2016. 14:11:38
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2016-11-29 08:39:03)
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD- A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Najbolji mogući kandidat za predjednika Srbije jedan od najpoznatijih aktivista za ljudska prava i uspješan biznismen Hako Duljević treba da se obrati narodu Srbije i pita ga zašto ga ne bi izabrali? Zbog imena i porijekla? Rođen je u istoj zemlji u kojoj i oni i ako ima ista prava u istoj državi, on onda ima pravo da bude izabran ako je najkvalitetniji kandidat. Zašto bi neko drugi bio izabran zbog imena i zato što umjesto programa za dobro svih građanki i građana nudi ratove,puno brbljanja i posledice loše politike i neznanja , kad on nudi mir,pravdu,istinu? Neka pita narod Srbije što su mu donijeli Šešelj i Nikolić,Vučić do sad? Je li im bilo bolje u ovih više od dvije decenije sa njima na vlasti? Zar ne bi bilo bolje da su izabrali nekoga Haka koji bi ih vodio u prosperitetnu budućnost bez ratovanja i pljačkanja, bez laži i rana? Oni i dalje lažu i prikrivaju svoju odgovrnost nadajući se da se narod neće otrijezniti i shvatiti što su mu uradili a kažu da je to svoj narod koji treba da im vjeruje? Da je bio Hako na njihovom mjestu ne bi bilo ratovanja niti žrtava ratova niti bombardovanja NATO-a niti gubitka Kosova zbog pokušaja uništenja Albanaca. Srbija bi bila moderna zemlja i bogata,uspješna i jaka pravna država ravnopravnih građanki i građana i njihovih naroda. Ne bi patila od depopulacije izazvane pogibijama na svim frontovima i njihovim posledicama. Duljević može da kuca na sva vrata jer nije ratovao ni sa kim.Rado će mu ih svi otvoriti i pričati o svim temama korisnim za sve.On nema kriminalce niti ubice,niti ostale teroriste.On ima znanje i iskustvo u borbi za ljudska prava i razvoj biznisa. Ako bude izabran i ako ne bude pritisaka na njega da krši zakone raid ucjena, kao što su pritiskali onoga čiji tjelohranitelj je uhvaćen u švercu cigareta, on će moći da Srbiju vodi na sve strane svijeta i da u njeno ime sarađuje sa svima. Svuda će moći da promoviše proizvode iz Srbije jer on nije kao Šešelj i Nikolić ratovao.Predstavljaće sve građanke i građane Srbije jer nikome nije naudio.

AidaIdaAida (2016-11-28 10:46:46)
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Na najčitanijem web portalu Bošnjaci.netu sam pročitala tekst o jendom od najpoznatijih aktivista za ljudska prava Haku Duljeviću koji se planira kandidovati za predsjednika Srbije na predstojećim Izborima. On svjenso i junački ulazi u neravnopravnu trku ne gubeći povjerenje u narod Srbije i mudrost toga narod ad aizabere za sebe najboljeg predstavnika koji će raditi isključivo u intreresu naroda i države Srbije a ne kao svi do sad koji su radili protiv onih kojima su obećali da će ih zastupati i dobili njihovo povjerenje koje su uvijek zloupotrijebili za svoju korist.
Duljević zna s kakvim rpoblemima će se susresti ali vjeurje u pobjedu jer za razliku od ostalih on nudi rješenja svih problema naroda i kaže da će predstavljati poštene i čestite ljude i njihove interese.Ako Nikolić i Šešelj misle za dobro naroda neće praviti probleme Duljeviću da postane predjednik Srbije. Jedino on može da pomiri sve zavađene strane ne samo u zemlji,regionu,Evropi nego i svijetu.Srbija će biti poštovana na čelu sa njim a on svuda ima otvorena vrata i svuda će ga rado ugostiti da priča o interesima građanki i građana Srbije.Ako mu dozvole snage u Srbiji koje su joj nepriajtleji i dovoljno joj naškodile da neće dozvoliti nekome da uraid dobro za zemlju i njen narod koji su svi iskorišćavlai za sovje interese amalo ko volio.Onaj ko je volio je ubijen a to je Zoran Đinđić, Slavko Ćuruvija i ostali ubijeni borci i borkinje za Srbiju.Da Bog čuva Duljevića jer i on misli da uradi dobro za Srbiju i sve njene građanke i građane.Amin.