Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Jubilej
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
IZETBEGOVIĆ: ZNAO SAM ZA ODLUKU SUDA IZ MAJA, NEĆU PODNIJETI OSTAVKU, A SOFTIĆU ČESTITAM
Autor: Klix.ba
Objavljeno: 10. March 2017. 14:03:49
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.huso75000 (2017-03-15 15:16:22)
Ne pada iver daleko od klade , sto ce reci dje zapoće stari Vujadine tu nastavi mali Radojica....

Bošnjaci su slika i prilika Seniora i juniora, bolje i ne zasluzuju,dobro smo prosli ko nas je vodio....Privatna stranaka, privatna drzava i privatna narodna stoka...Mozes mje pogubiti, izgubiti prokockati koliko hoces....Ne odgovaras nikome ni Bogu ni narodu...

Mujga Nurkic (2017-03-13 17:15:55)
ZA KOGA RADE SOFTIC I IZETBEGOVIC!

Jos jednom, po ko zna koji put izigrani smo, i prevareni, od Izetbegovica. S obzirom na ono sto, do sada, znamo u vezi Revizije Presude Medjunaronog Tribunala u Haagu moramo se zapitati za koga rade Softic i Izetbegovic?????????????????????
Ocito je da u ovom slucaju Softic nije bio agent za BiH, ali je sigurno bio neciji agent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posto je taj tzv. professor prava u maju prosle godine primio od Tribunala u Haagu obavjest da nema ovlastenje da u ime ZRTAVA BiH podnese zahtjev za Reviziju Presude on je o tome obavjestio svog sefa pravnika, ( kakva ironija), Bakira Izetbegovica, koji mu je sigurno dao instrukcije da SUTI.
Ako su tada ti, tzv. pravnici, Softic i Izetbegovic, smatrali da Tribunal grijesi u svom misljenju u vezi Softicevog statusa pred Tribunalom trebali su uraditi dvije stvari:
1. OBAVJESTITI JAVNOST I PRIMLJENOJ OBAVJESTI OD TRIBUNALA!
2. "POKUPITI" SVE PRAVNICKE MOZGOVE KOJI SU BILI DOSTUPNI I NA PRAVNOJ OSNOVI ODGOVORITI SUDU PO KOM OSNOVU ONI TVRDE JE SOFTIC, KAKO TO Bakir KAZE "AGENT U KONTINUETU", ODNOSNO DA PO BAKIROVOM GLUPOM SHVATANJU SOFTICEV MANDAT KAO AGENTA JOS UVIJEK TRAJE.
TAKO RADE PRAVNICI I LJUDI KOJIMA JE STALO DO PRAVDE. POZIVAJU SE NA PRAVNE AKTE, A NE NA SVOJE SUPLJO MISLJENJE. TO JE RAZLOG VISE DA SE MORAMO ZAPITATI, ZA KOGA RADE SOFTIC I IZETBAGOVIC. BAKIR CESTITA SOFTICU NA SMJELOSTI. SVAKAKO DA TREBA IMATI SMJELOSTI PA PREVARITI SVE ZRTVE GENOCIDA, IZIGRATI IH, ODUZETI IM PRAVO ZALBE NA NEPRAVICNU PRESUDU. ZA TO TREBA IMATI M..., A OCITO JE DA IH OVA DVOJICA IMAJU I ZA TROJICU.
Ako Bakir nije na fakultetu naucio ko je i sta je REGISTRAR trebao je upitati nekog polu-pravnika on bi mu sigurno rekao:
Bakire, to ti je strazar na kapiji kasarne, pored strazara moze da prodje SVAKO KO IMA PAPIR, CITAJ ODOBRENJE, ZA PROLAZAK. Posto Softic NIJE IMAO PAPIR U CIJE IME I ZA KOGA PREDAJE ZAHTJEV ZA REVIZIJU REGISTRAR NEMA PRAVO DA ZAPRIMI TE DOKUMENTE. SIGURNO DA SUD NIJE ODBIO ZAHTJEV, JER ZAHTJEV NIJE NI DOSAO DO SUDA, NIJE NI MOGAO DOCI DO SUDA JER NIJE BILO OVLASTENJA DA PODNOSIOC IMA PRAVO PODNIJETI ZAHTJEV.
Za ovakve prevare, u PRAVNIM drzavama to se zove IZDAJA NARODA!!!! Gdje postoji smrtna kazna, osoba koja je SVJESNO izdala narod osudjuje se NA SMRT!!!!!!!!!!! Gdje ne postoji smrtna kazna, OSOBA KOJA JE IZDALA NAROD, OSUDJUJE SE NA DOZIVOTNU ROBIJU. U svoj ovoj PREVARI, Softic je samo PION u "SAHOVSKOJ IGRI" IZETBEGOVICA I ???????????????
Bakire, Bakire, doci ce vrijeme da se "putuje", znas li bolan ti ne bio, ili moze vala, I BOLAN BIO, koliko ce kletvi: Majki, sestara, brace, kcerki i sinova da budu upucene NAJMILOSTIVIJEM u tvoje ime, NA TVOJU DUSU?! DA SAM NA TVOM MJESTU BILO BI ME STRAH UMRIJETI. OD TIH SVIH KLETVI MOGLA BI TI ZEMLJA KOSTI IZMETATI. AMIN! AMIN! AMIN!!!! SPAVAJ MIRNO AKO MOZES??????????????????????????

Aida... (2017-03-10 14:41:13)
SVAKA ČAST!OVA TUŽBA JE MNOGO POKAZALA A SOFTIĆ JE ZNAO DA ĆE DA ODGOVARA I OPET JE PODNIO.PATRIOTA!HEROJ!

Opozicija nije trebala predati Milu Nikšić i ovoga puta.Trebali su izaći na izbore i pobijediti ga.Ima pravo što likuje i sad kaže da se opozicija prepala.Kad ne učestvuju na izborima,ne znam što će im protesti? Mogli su pobijediti.Sigurno su se dogovorili sa DPS-om da mu predaju Nikšić kako bi dobili Budvu i Kotor a možda i Herceg Novi.Ako bude nereda u Nikšiću,za njih su krivi i DPS i opozicija.