Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Izbori

STRANKA ZA BIH: IZAĐITE NA IZBORE DAJTE SVOJ GLAS ONIMA IZA KOJIH STOJI RAD I DIJELA
Autor: B.net
Objavljeno: 30. September 2016. 21:09:39


Na redakcijski e-mail zaprimili smo saopćenje za javnost koje upućuje Općinski odbor Stranke za Bosnu i Hercegovinu Konjic, čiji sadržaj u cjelosti prenosimo:

"Na kraju ovog jednomjesečnog intezivnog druženja, nas kandidata SBiH za Opštinsko vijeće i vas poštovani sugrađani, izražavamo zadovoljstvo vašim aktivnim učešćem i iskrenim raspravama vođenim na pomenutim skupovima.

Na predizbornim skupovima, prezentirajući vam našu izbornu platformu, „pretresli“ smo sva životno važna pitanja za građane Konjica.

Saglasili se šta su nam prioriteti na nivou svake MZ i opštine kao cjeline, zaključili da uspjeh neće izostati ako održimo obećanje, da ćemo u interesu bolje budućnosti za građane Konjica biti principijelni u preuzetim obavezama.

Poštovani građani,

polazeći od našeg principijelnog stava da mi vijećnici dobijanjem vašeg povjerenja, postajemo vaš servis, vaša produžena ruka u Opštinskom Vijeću Konjic, vijećnici SBiH ulogu vijećnika će vršiti tako što ćemo pitati vas za vaše potrebe za vaše prioritete i što ćemo vas povratno izvještavati o onome što je odlučeno.

Izuzetno nam godi vaša ocjena, da su Vijećnici SBiH u dosadašenjem radu u OV Konjic, svojim radom opravdali vaše povjerenje, da su prepoznatljivi među građanima po pokazanom aktivizmu na sjednicama vijeća, i to baš boreći se za one odluke u Vijeću koje su u interesu svih građana naše opštine.

Obećavamo da se po tom pitanju nećemo mijenjati, naprotiv pojačaćemo našu odgovornost u svakom pogledu prema vama, prema vašim potrebama i vašim porukama.

Izađite na izbore dajte svoj glas onima iza kojih stoji rad i dijela i ne nasjedajte na parole onih koji daju obećanja, a da i za sebe nemaju nikakav rezultat.

Glasajući preuzmite odgovornost za budućnost Konjica, da poslije 02.10. nikoga ni zašta ne krivimo."Ostali prilozi:
» ZATVORENA BIRALIŠTA U BIH
AA | 07. October 2018 19:37
» U TOKU GLASANJE NA OPĆIM IZBORIMA U BIH
AA | 07. October 2018 12:10
Ostali prilozi istog autora: