Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

Saopćenje za javnost u povodu prijetnji smrću predsjedniku Alternativnog kluba Blažu Stevoviću
ALTERNATIVNI KLUB UPOZORAVA: OBUZDAJ PAŠČAD, MILORADE!
Autor: B.net
Objavljeno: 18. August 2017. 19:08:44


Alternativni klub upozorava Milorada Dodika da ostavi na miru naše članove.
Prvo, posljednji put te upozoravamo da ne remetiš mir predsjedniku Alternativnog kluba Blažu Stevoviću, koji je u izuzetno lošem zdravstvenom stanju, na infuziji, jakim analgeticima, i koji se bori sa opakom bolešću.
Umjesto da si naredio tvojim ubicama da ga prime na pregled i urade dijagnostiku prije mjesec dana, ti si mu preko tvojih ubica zabranio prilaz trebinjskoj bolnici, tačnije odjeljenju neurologije, zašto postoje brojni svjedoci.
Grigorije Durić je lično na tvoje insistiranje naredio Vasu Mijanoviću, direktoru trebinjske bolnice da Stevović nema šta da traži u trebinjskoj bolnici.
Bolest je za mjesec dana napredovala i šanse za izliječenje su umanjene.
No, i danas prijetnje na Stevovićev telefon od izvjesnog Gordana Mišeljića, direktora Hidroelektrana na Trebišnjici, koga je Stevović sa još desetoricom trebinjskih kriminalaca prijavio Tužilaštvu BiH za organizovani kriminal, korupciju, te zloupotrebu romskih djevojčica. Pomenuti je danas sa broja 066 900 942 prijetio Stevoviću da će mu poslati momke na kućnu adresu i spustio je slušalicu. Stevović samo pita koje momke, koje jajare sada Dodikove fukare šalju na njega... Je li i sada onaj ćoravi junak, organima gonjenja poznat ili ekipa narkodilera, koji u slobodno vrijeme navrate na posao u Hidroelektrane.
Milorade opomeni ove tvoje jazavce da ne izazivaju krv. Ako dođe do krvi, biće je i u tvom dvorištu. Garantujemo!
Opomeni direktora M-tela Dragana Pajića da slučajno ne maše otkazom našem analitičaru GM. Vratiće se u Knin, odakle je i došao, ako ovako nastavi. Neka tamo srbuje i napada tuđe žene.
Milorade ne dirati AM koja je ostala bez posla, pa kroz rad pri Alternativnom klubu zarađuje za goli život.
Ne pokušavaj da nas tjeraš da se zavađamo s tvojom milicijom.
S tim idiotima nemamo posla od kada su Stevovića 2014-te godine u akciji kodnog naziva ANA htjeli ubiti u policijskoj stanici Foča, a i otkada kurva načelnika trebinjske policije medijima izjavljuje da Stevović nije žrtva, nego izmišlja silne napade. Stevović i danas poziva sve novinare da dođu i da mu slikaju porodičnu kuću na kojoj su izvjesni Milićevići po nalogu trebinjske policije, napisali SMRT BALIJAMA i ostavili četiri S.
O svemu smo upoznali one koji prate svaki Vaš pokret! Ali svaki! Zato te Milorade posljednji put upozoravamo da smiriš paščad.
A što se tiče tvojih pokušaja da preko tvog fašističkog MUP-a Stevovića predaš u nadležnost psihijatrice JV, koja je Stevoviću dala dijagnozu VOLI MUSLIMANE, tek ćemo i to klupko da odmotamo detaljno. Otkud ona, koja piše lažne ludosti zločincima koji ubiše Avdiće u Bileći, da stoji na putu Stevoviću? Zato što mrzi muslimane, i zato što je Stevović zbog nje morao u Sarajevu vaditi papir da je normalan čovjek.
Sina joj je, gle slučajnosti, onoga što slavi Mladićev ulazak u Srebrenicu, Mijanović zaposlio u bolnicu.
Stevović će se goniti s tobom i tvojim jazavcima do kraja, razumno, ljudski.
Neće ti prijetiti, ali hoće upozoravati.
Kani se Alternativnog kluba Milorade.
Okani se njegovih članova.
Ako ti što nije jasno, tuži nas, sazovi tv duel i slčno. Uvijek spremni. Ne Za DOM SPREMNI, nego uvijek spremni.
I prestani se stiditi činjenice da si Hrvat i katolik. To je diskriminacija Hrvata i katolika. Ne smeta nam što si Hrvat i katolik. I Barbara Lief, koja te čuvala ko malo vode na dlanu dok si zagovarao unitarnu Bosnu i Hercegovinu, te sve činio da se hapse Karadžić i Mladić, nam je dalo do znanja, te davne 1998.godine da slučajno ne spominjemo da si Hrvat i katolik. Znaju mnogi da si to, a Biljana Plavšić ponajviše, koja je javno pričala da si se krstio kao katolik.
Ti i Grigorije budite slobodno katolici.
Ali ne namećite ostalima da to budu.
I tu silnu mržnju prema islamu i Bošnjacima malo kanališite.
Previše ste teških rječi bacili na teške suze majki Srebrenice, Sarajeva, Višegrada, Prijedora, Zvornika, Nevesinja, Gacka, Bileće, Trebinja...
To su Milorade ljudske suze. One će ti kad tad doći glave, a Grigoriju tvom šefu iz potaje poručujemo da konačno upita braću muslimane u Hercegovini, šta bi ratnih godina s njima. Ko ih pobi, pokla, protjera... Zaslužuju li oni molitvu i dužno poštovanje.
Ili oni nisu Milorade ljudi vrijedni poštovanja???
U pamet se dok Vam nije kasno!
Alternativni klub nastavlja da radi u interesu mira, istine, pravde, časti, poštenja i jedine nam države, svetinje naše Bosne i Hercegovine, piše u saopćenju Alternativni klub sa sjedištem u Trebinju!Ostali prilozi:
» DODIK RADIKALIZIRA POLITIČKU SCENU
B.net | 19. July 2018 15:16
Ostali prilozi istog autora: