Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

Trebinje: Bh. patriotima poziv i oprez
ALTERNATIVNI KLUB POZIVA BH PATRIOTE, SRBE, HRVATE I BOŠNJAKE DA JEDINSTVENO STANU UZ BOSNU I HERCEGOVINU KAO 1992.
Autor: B.net
Objavljeno: 18. October 2017. 14:10:59


Alternativni klub ne izlazi u javnost sa dubljim analizama, jer se obraća narodu. Ovo je alarmantno i naše posljednje upozorenje svima onima koji vole ovu zemlju, ali i svima onima koji je rasturaju.

Dodikov napad na bezbjednost Bosne i Hercegovine, trasiran kroz nezakonito i divljačko odbacivanje Nato puta Bosne i Hercegovine, a prizivanje ruske gubernije više nije dopustivo.
Svi oni koji su u Dodikovom sistemu bezbjednosti, od vrha MUP-A RS pa do neformalnih paramilitarnih centara moći moraju biti hitno procesuirani, a sam Dodik neutralisan i protjeran iz ove zemlje.

Njegove aktivnosti ugrožavaju mir i stabilnost u Bosni i Hercegovini i u regionu. Njegova snaga i moć se ogleda u kupovini par lobista u svijetu i nešto bošnjačkih liderčića, kojima je Bosna i Hercegovina, baš kao i Dodiku, odlična prilika za bogaćenje i geopolitičko mešetarenje sa ruskim tajkunima.

Tražimo odgovor naših bezbjedonosnih struktura na Dodikovo rušenje Bosne i Hercegovine, a sve patriote pozivamo da idu k Nato alijansi.

To je jedina stabilna opcija za našu zemlju. Sve ostalo vodi u nestanak Bosne i Hercegovine.

Osvješteni Srbi, Hrvati, Bošnjaci i ostali koji volite ovu zemlju stanite uz nju, stanite uz njen opstanak i budite na njenoj strani kao što ste bili od 1992. do 1995.godine. Ne dozvolite da Vas mizerni tipovi poput Dodika poslije svega rasture i naprave od Sarajeva banjalučku guberniju.

Poruka Dodiku i neprijateljima ove zemlje: Opasno je ovo što radite, često zna da izazove velike poslijedice. Ovaj put kao 1991.godine, niste jača strana!Ostali prilozi:
» SRCE U ZAGRLJAJU NEBA
Eset Muračević | 22. October 2018 20:49
Ostali prilozi istog autora: