Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

Otvoreno pismo: Gospodin Bob Bratina, član Kanadskog parlamenta
REISU-L-ULEMA KAVAZOVIĆ UPUTIO PISMO ZAHVALNOSTI KANADSKOM PARLAMENTARCU BOB BRATINI
Autor: B.net
Objavljeno: 06. December 2018. 18:12:43

REISU-L-ULEMA KAVAZOVIĆ: Vaš govor u parlamentu koji je završen na našem bosanskom jeziku uz ustajanje članova Parlamenta i dugotrajan aplauz je izuteno dobro primljen širom Bosne i Hercegovine i dokaz je kontinuirane podrške Kanade teritorijalnom integritetu, nezavisnosti, suverenosti i političkom subjektivitetu države Bosne i Hercegovine.


Gospodin Bob Bratina
Član Kanadskog parlamenta

Poštovani gospodine Bob Bratina,
U ime Islamske zajednice Bosne i Hercegovine, želim da izrazim zahvalnost gospodinu Bob Bratina, članu Kanadskog parlamenta na dostojanstvenom govoru u Kanadskom parlamentu povodom Dana državnosti i kontinuiranoj podršci bosanskohercegovačkoj državi.

Vaš govor u parlamentu koji je završen na našem bosanskom jeziku uz ustajanje članova Parlamenta i dugotrajan aplauz je izuteno dobro primljen širom Bosne i Hercegovine i dokaz je kontinuirane podrške Kanade teritorijalnom integritetu, nezavisnosti, suverenosti i političkom subjektivitetu države Bosne i Hercegovine.

Vaš impresivni govor daje nadu da će Kanada kao članica grupe osam najrazvijenijih država na svijetu i kao članica Vijeća za implementaciju mira nastaviti podržavati Bosnu i Hercegovinu u evroatlanskim aktivnostima, te u aktivnostima za dalje jačanje bosanskohercegovačkog društva i države, piše u pismu Reisu-l-ulema IZ BiH Husein ef. Kavazović.
Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora: