Konkurs za objavljivanje rada u 18. broju časopisa ”Avlija”
KONKURS ČASOPISA ”AVLIJA”: ŠIJE I SUNIJE
Autor: Avlija
Objavljeno: 14. Mar 2018. 18:03:46


Konkurs je otvoren od 15. marta do 15. aprila 2018. godine.
Izabrani radovi biće objavljeni u 18. broju časopisa ”Avlija”.
Rezultati konkursa biće objavljeni 15. maja 2018. godine na sajtu www.avlija.me i www.konkursiregiona.net.

Radove šaljite na e-mail: [email protected] sa naslovom ”Za konkurs”.

Autori poslatih radova treba da navedu da li su saglasni da se njihovi radovi objave na sajtu Avlija.me i Facebook stranici facebook.com/avlijapotal ukoliko ne budu izabrani za objavljivanje u časopisu ,,Avlija” broj 18.

USLOVI KONKURSA:
– Slati samo radove koji nisu ranije objavljeni u bilo kakvom štampanom ili elektronskom obliku (internet).
– U istoj poruci zajedno sa radom poslati i kratku biografija autora sa osnovnim podacima: ime i prezime, adresu stanovanja i fotografija (nije obavezna).
– Redakcija portala Avlija.me i žiri ne snose odgovornost u slučaju zloupotrebe autorskih prava prijavljenih radova na konkursu od strane učesnika ili trećih osoba.
– Učešćem na konkursu, svi učesnici pristaju na uslove konkursa.

NAPOMENA:
Konkurs se raspisuje za autore koji pišu na bosanskom, srpskom, hrvatskom i crnogorskom jeziku, ćirilicom ili latinicom, ekavicom ili ijekavicom bez obzira gdje žive. Ukoliko autori pišu na romskom, albanskom, makedonskom, slovenačkom ili nekom drugom jeziku potrebno je da uz original pošalju i prevod na jedan od četiiri spomenuta jezika. Ne postoji starosno ograničenje autora.
Zastupljenim autorima u printanom izdanju 18. broja časopisa Avlija nijesmo u mogućnosti da pošaljemo autorski primjerak besplatno. Takođe nijesmo u mogućnosti da honorišemo radove.
Radovi se šalju isključivo elektronskom poštom: [email protected]. Ne šaljemo potvrdne mejlove o primljenoj poruci, jer ukoliko se pravilno upiše naša adresa poslati mejl stigne.