Reakcija Tima Bošnjaci.Net
HITLER I GEBELS BI POZAVIDJELI RTRS
Autor: Tim Bošnjaci.Net
Objavljeno: 19. Feb 2020. 19:02:25
Tako se na udaru velikosrpskih novinara u službi genocidne politike, po ko zna koji put našao jedan od najuglednijih Bošnjaka, reisu-l-ulema (1993 – 2012) dr. Mustafa Cerić, kojeg su nazvali radikalom, čovjekom koji navodno mrzi Srbe, koji poziva na mržnju, itd.. Uz to vrteći snimke još iz 2001. godine, vjerovatno kada je u Banja Luci na polaganju kamena temeljca za obnovu Ferhadije džamije, ubijen Sulejman Badić i brojni drugi vjernici povrijeđeni. I možete li sada zamisliti, da oni koji huškaju na mržnju, krvoproliće i rat, veličaju srpske ratne zločince, negiraju genocid nad Bošnjacima, propagiraju genocidnu politiku, bez imalo stida jednoj svjetskoj ličnosti lijepe razne etikete


Da su živi zlikovci iz Drugog svjetskog rata, nacistički lider Adolf Hitler i ministar nacističke propagandne mašinerije Joseph Goebbels (Gebels), pozavidjeli bi velikosrpskoj medijskoj mašineriji koju predvodi RTRS iz fašističke genocidne tvorevine, kako i na koji način fabrikuju laži protiv države Bosne i Hercegovine, Bošnjaka - preživjelih žrtava genocida i bošnjačke elite. Ovdje posebno ističemo šovinističku i ratnohuškašku ulogu RTRS, kao dio Javnog servisa u BiH, televizija koja se finansira iz džepova građana BiH, a najvećim dijelom iz džepova Bošnjaka. Oni koji bar ponekada zavire u ekran pomenute televizije, uvidjet će da su Gebelsove metode najobičnija lekcija u odnosu na propagandu RTRS.

Televizija u genocidnoj ostavštini ratnog zločinca Radovana Karadžića, otišla je mnogo dalje od Gebelsa, u promovisanju laži, mržnje, napadima na sve što nije srpsko, što nije svetosavsko, što se ne krsti s tri prsta i koji nisu zadojeni genocidnim mlijekom.

Svakodnevni spinovi, napadi i tendenciozni prilozi protiv Bosne i uglednih Bošnjaka, dokaz su da kolege Rista Đoge i Smiljka Šagolja, ne namjeravaju stati u genocidnoj namjeri, već posijati što više mržnje spram Bošnjaka, dezorjentisati i obmanuti vlastiti narod kako bi ih naoružali mržnjom, strahom i spremnošću da ubijaju, odnosno nakon genocida da izvrše novi genocid.

Na udaru propagande velikosrpskih medija su svi bošnjački autoriteti koji imaju razvijenu svijest o identitetu državnom, naconalnom, kulturnom i vjerskom, i koji se bore za cjelovitu državu Bosnu i Hercegovinu, te koji jasno intrepretiraju istinu o srpskoj agresiji i srpskom genocidu, elitocidu, urbicidu, sakralocidu, kulturocidu u BiH i nad Bošnjacima.
Bošnjački autoriteti u politici i IZ, meta su velikosrpskih medija.

Tako je i reisu-l-ulema (1993 – 2012) akademik dr. Mustafa Cerić, dobio svojih pet minuta u udarnom terminu na RTRS-u, televizijskoj stanici Genocidne tvorevine, čija je ključna zadaća da sve oko satanizuju, samo da provedu velikosrpski plan II Memoranduma SANU-a, da onako paušalno ćosićevski lažu, dezinformišu javnost i posiju sjeme mržnje. S namjerom, baš kao ‘90-tih, da stvore sliku o kojekakvoj ugroženosti srpstva, dok istovremeno upravo oni po naredbi službenog Beograda ugrožavaju sve narode u balkanskom regionu, u Bosni, Kosovu, Crnoj Gori, Sandžaku…Tako se na udaru velikosrpskih novinara u službi genocidne politike, po ko zna koji put našao jedan od najuglednijih Bošnjaka, reisu-l-ulema (1993 – 2012) dr. Mustafa Cerić, kojeg su nazvali radikalom, čovjekom koji navodno mrzi Srbe, koji poziva na mržnju, itd.. Uz to vrteći snimke još iz 2001. godine, vjerovatno kada je u Banja Luci na polaganju kamena temeljca za obnovu Ferhadije džamije, ubijen Sulejman Badić i brojni drugi vjernici povrijeđeni. I možete li sada zamisliti, da oni koji huškaju na mržnju, krvoproliće i rat, veličaju srpske ratne zločince, negiraju genocid nad Bošnjacima, propagiraju genocidnu politiku, bez imalo stida jednoj svjetskoj ličnosti lijepe razne etikete, što je naravno u suprotnosti da zdravim razumom, sa realnim činjenicama, sa onim što je stvarna slika stanja. Trebali napomenuti ovaj genocidni okot sa megafonom, da je dr. Cerić dobitnik niz prestižnih svjetskih nagrada, među kojima UNESCO-va nagrada za demokraciju. Ujedno da je član Svjetskog međureligijskog vijeća, da je intelektulaca svjetskog ranga kojeg poštuju i na Istoku i na Zapadu.

Više je nego očigledno da su prilog pravili pod utiskom neke od crkvenih propovjedi, onih koje svakodnevno slušaju i kojima ih dogmatišu njihovi vjerski poglavari Irinej i Dževad Balijašević, o tome da je sveti sakrament lagati, ubiti, opljačkati, porobiti, sve što nije pravoslavno, da je sveta dužnost mrziti sve što podsjeća na islam, Bosnu, Bošnjake, da je najviši stupanj srpskog pravoslavlja poruštiti sve džamije, te da je genocid nad Bošnjacima najveće srpsko junaštvo.

Pored SPC-a kao kolijevke zla, pored popova koji pjevaju četničke pjesme, pored Irineja koji vrijeđa Bošnjake nazivajući ih Turcima, pored sveštenstva SPC koje je blagoslovilo krvave četničke kame kojima se izvršili genocid, pored pedofilije i popova pedofila, i sve sramote koju nose na svojim plećima, ne vidimo potrebe da se bave dr. Cerićem, izuzev toga da djeluju po planu Memoranduma SANU-a, po kojem treba satanizirati svaku vrijednost i posijati sjeme mrženje koje će izroditi novim genocidom nad Bošnjacima, piše u reakciji Tima Bošnjaci.Net.