BPS IZLAZI NA IZBORE SA 750 KANDIDATA, U 35 OPĆINA
Autor: B.net
Objavljeno: 17. Aug 2020. 14:08:47


BPS je danas predao kandidatske liste za Općinske izbore 2020.godine. Kao državotvorna politička stranka, BPS je prisutan u oba bh.entiteta. S ponosom ističemo naše kandidatske liste u Bijeljini, Zvorniku, Doboju...

Na našim kandidatskim listama nalazi se širok spektar građana Bosne i Hercegovine, od univerzitetskih profesora, preko uglednih građana u svojim sredinama, javnih, kulturnih i sportskih radnika, pa sve do radnika, demobilisanih b oraca i studenata.

BPS na ovim izborima nastupa samostalno, izuzimajući koaliciju za Zvornik, te moguću koalciju za Grad Mostar o kojoj se, još uvijek, pregovara.

Ovim putem, ponovo, upozoravamo javnost Bosne i Hercegovine, što smo učinili prije izbora 2010 i 2018.godine, da naša država nema demokratski sistem izbora, da su velike manipulacije vlasti sa glasovima građana, te da postoji veliki broj ukradenih i uništenih glasova, te unaprijed pripremljeni "glasovi"kojima se određuje "demokratija".

BPS će nastaviti svoju državotvornu, ustrajnu politiku, te pozivamo naše građane da podrže našu političku konzistentnost.