Alarm dana
TALIBANI SRPSKE CRKVE - ZA GENOCID SPEMNI!
Autor: Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012)
Objavljeno: 08. Oct 2020. 20:10:54


Razlika između Talibana iz Afganistanu i ovih Talibana iz Srbije je u tome što su prvi paravojna teroristička formacija, dok se drugi formiraju i razvijaju kao institucionalna fašistička organizacija pod patronatom institucionalne srpske crkve i države.

Po uzoru na partiju "Zlatna zora" u Grčkoj, ova srpska talibanska kleronacionalistička partija može se nazvati "Crna mora". Ovih dana je sud u Atini poslije suđenja, koje je trajalo više od pet godina, grčku neonacističku "Zlatnu zoru" proglasio kriminalnom organizacijom, osudivši i njeno rukovodstvo. Očekivat je da i sud u Srbiji proglasi "Crnu moru" fašističkom organizacijom i osudi njene mentore pod uvjetom da u Srbiji ima koliko je trun jedan zdrave pameti od katarze nakon punopravne osude za genocid, koji je počinjen protiv nesrba u ime srpskog naroda.

No, pošto očekivanja o tome da je u Srbiji proradio zdarv razum od katarze nakon optužbe za genocid nisu realna već naivna, ostaje da mi u Bosni shvatimo da smo "opet pred bitkama i u bitkama. One nisu oružane, mada ni takve još nisu isključene.” (Milošević).

Ostaje nam, dakle, da gledamo i vidimo da se srpski Talibani spremaju za novi genocid pod blagoslovom Srpske crkve, koja još uvijek drži bespravno podignutu crkvu u avliji Nane Fate, pod kojom se, neki kažu, nalazi masovna grobnica od ubijenih Bošnjaka u srpskom genocidu.

Ivica Dačić je ovih dana zaprijetio kaznom Srbima, koji otkrivaju lokacije masovnih grobnice Albanaca u Srbiji, a time i masovnih grobnica Bošnjaka u Bosni. To su, dakle, stavovi i izjave oficijelne beogradske vlasti - kazna za sve koji potkazuju srpski zločin nad nesrbima. To nisu paradržavni ispadi, već punodržavni udari na zdrav mozak.

Naravno, preživjeli srpskog genocida u Bosni imaju razlog za uznemirenost kad vide ove slike i čuju ove zaklete (proklete) poruke. (Otvori link videa ispod).I, dakako, imaju pravo Bošnjaci/Bosanvi, žrtve srpskoh genocida, da pitaju zašto je Turska prodala Srbiji bespilotne letjelice-dronove, koji, ako dođu u ruke ovih srpskih Tlibana, a to je vrlo moguće, počinit će novi genocid nad Bošnjacima/Bosancima?

Ako je, zaista, istina da je Srbija kupila od Turske bespilotne letjelice-dronove bez znanja Bosne, onda je u pitanju Alijin emanet, kojeg je dao poštovanom i nama dragom kahrimanu Tajibu Redžepu Erdoganu, koji treba da zna da, ako je to tačno, onda to u nama izaziva veliki strah od novog srpskog genocida! (Otvori link OVDJE).


Zato, neka nam bude dopušteno da kahrimanu Erdoganu uputimo ovaj otvoreni bosanski apel da preispita svoju odluku o prodaji bespilotnih letjelica - dronova Srbiji. Znamo da su ti dronovi postigli povijesni uspjeh za Tursku u Libiji, ali dronovi koji dođu u ruke dušmana Bosne i Bošnjaka/Bosanaca, mogu biti povijesna sramota za Tursku. Ovo je naša moralna i patriotska dužnost (farz) da vam javno kažemo, voljeni predsjedniče Tajib Redžepu Erdoganu, kako niko poslije ne bi mogao reći da nije znao šta to znači za nesigurnost i strah kod Bošnjaka/Bosanaca od novog genocida, od novih dronova, koji dolaze u ruke bosanskih dušmana.
Ako, ovo nije istina, tj., ako Turska nije prodala svoje dronove Srbiji, odnosno ako Srbija nije kupila od Turske dronove, onda neka nam bude oprošteno i neka se naše bosanske duše smire i srca naša neka se umire u ljubavi i poštivanju voljenog predsjednika Tajiba Redžepa Erdogan.

U međuvremeni, dragi moji, učimo dovu Milostivom Allahu da nam omili slogu i osnaži volju da budemo jedno tijelo i jedna duša u našoj Bosni i svugdje tamo gdje nas ima! Amin!