Gubitak vida šesnaestogodišnju Sandru Halilović iz Tuzle nije omeo da ispunjava svoje želje
PUNA SAM POZITIVNE ENERGIJE
Autor: Eset Muračević
Objavljeno: 16. Apr 2021. 17:04:10
Sandra Halilović: Ljubav prema pjesmi sam naslijedila od svojih oca i sestre koji me podstiču da krenem njihovim stopama


O samog rođenja život nije mazio šenaestogodišnju Sandru Halilović iz Tuzle. Kao beba ostala je slijepa. No nije se prepustila latergiji. Osmi je razred Osnove škole u Siminom Hanu i puna je života. Hvali svoje školske kolege koji joj na svaki način izlaze u susret i pomažu da nastavu pohađa bez teškoća. Obzirom da potiče iz muzičke porodice, želi da jednog dana postane pjevačica i stane, na nekoj od pozornica, rame uz rame, sa estradnim zvijezdama o čijoj slavi mašta.

- Ljubav prema pjesmi sam naslijedila od svojih oca i sestre koji me podstiču da krenem njihovim stopama, kaže Sandra Halilović. Već sam snimila tri pjesme koje će se, u vremnu pred nama, naći na mom prvom albumu sa kojim ću značajnije zakoračti na estradnu scenu. Jedna od njih jeste pjesma „Za očeve cijelog svijeta“, posvećena mom ocu koji ulaže veliku energiju da ispuni svaku moju želju. Naravno, uz pjesmu neću zapostaviti svoje školovanje. Treba tako stvoriti uslove sa kojima značajnije mogu obezbijediti sredstva za svoju egzistenciju. Vjerujem da će uz taj posao pjesma biti nešto što će mi pomći da lakše koračam neumornom životnom stazom. Puna sam pozitivne energije koju pjesmom želim prenijeti na druge pa da se onda svi skupa radujemo i uživamo u životu.

Puna sam pozitivne energije koju pjesmom želim prenijeti na druge pa da se onda svi skupa radujemo i uživamo u životu