NEBOJŠA VUKANOVIĆ IZMJESTIO TREBINJE IZ DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE U SRBIJU
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 20. Jan 2022. 18:01:02
Nebojša Vukanović po političkim nastupima najviše želi prodati se kao showman. Tako djeluje u NS manjeg entiteta u obračunu sa Miloradom Dodikom, nasljednikom politike ratnog zločinca Radovana Karadžića. Vukanovića kao YouTubera često se može vidjeti sa mobitelom kako trči po kahvanama, parkinzima i ulicama za sudijama koji radno vrijeme provode van radnih mjesta.

Nebojša Vukanović je čest gost sarajevskih medija koji mu daju veliki prostor, pa iako po političkim nastupima najviše podsjeća na najobičnijeg klovna, glumeći poštenje.

Radi se o jednom klasičnom manipulantu koji svoje nastupe isključivo koristi radi svojeg političkog marketinga i uzdizanja. Najzad takvi su bili i Milorad Dodik, Mladen Ivanić i druga velikosrpska politička hunta.

Skrenuta nam je pažnja na Facebook profilu Nebojše Vukanovića, koji je ni manje ni više nego Trebinje izmjestio iz države Bosne i Hercegovine i smjestio u granice države Srbije.

Ovo je dodatni pokazatelj kolika je otvorena mržnja velikosrpske genocidne hunte prema državi Bosni i Hercegovini.

Evo dokaza, screenshot sa njegovog profila, potvrđuje šta je ovaj politički manipulant i srpski lažov napisao:Nakon što je srpskom političaru Nebojši Vukanoviću javljeno, Trebinjac naučio je naučio da je Trebinje u Bosni i Hercegovini i da će tako ostati dok je svijeta i čovječanstva. Tako je Nebojša i popravio na profilu da je Trebinje u Bosni i Hercegovini!