Rijeka, Klagenfurt, Oslo...
HALID BEŠLIĆ NASTAVLJA SA VELIKIM KONCERTIMA
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 12. Apr 2022. 14:04:58
Halid Bešlić nastavlja da puni dvorane širom regiona. Legendarni pjevač narodne muzike u petak je održao koncert u prepunoj dvorani SPENS u Novom Sadu.

Hiljade posjetilaca horski je pjevalo sa Bešlićem njegove hitove "Miljacka", "Prvi poljubac", "Romanija", "Lavanda", "Ja bez tebe ne mogu da živim", "U meni jesen je"... Zbog njegovog koncerta u Novi Sad je došlo i 10-tak njegovih prijatelja iz Sarajeva, među kojima su bili i frizer Elvir Bajrić, pjevač Muhamed Fazlagić Fazla, Denis Đulalić...

Halid će se 6. maja družiti sa fanovima u Rijeci, što će biti prvi veliki koncert u ovom gradu nakon pandemije koronavirusa. Bešlić će pjevati u Dvorani mladosti na Trsatu, gdje je već nekoliko nastupao, a svaki put publika je uživala u vrhunskom koncertu prepunom emocija.

Dan poslije, naša legenda narodne muzike održat će koncert u austrijskom Klagenfurtu zajedno sa grupom "Valentino". Kada su u pitanju zajednički koncerti, već godinama Halid najčešće nastupa sa svojim velikim prijateljem Željkom Bebekom. Tako će biti 14. maja u Oslu, gdje će pored Bebeka i Bešlića na spektaklu koji organizira Vahid Kapo pjevati i mlada zvijezda Džejla Ramović.