LAŽ KAO SRPSKA KULTURA
Autor: Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012)
Objavljeno: 08. Oct 2022. 14:10:51
“Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.

“Jeftinoća, praznoslovlje, neiskrenost, licemerje, to smo mi. To je naše ogledalo u ogromnoj većini. A oni koji su nekako uspjeli da se sačuvaju, ti su negdje u zapećku, i gledaju kako će da prežive - od danas do sutra. Da vaspitaju svoju djecu i da ih uče da što prije iz ove zemlje odu. Dosta je bilo laganja. Dosta je bilo obmanjivanja... Ništa kod nas nije dobro, nažalost. Nema za šta da se uhvatite da kažete da je to zdravo. Bolesno je školstvo, bolesno je zdravstvo, bolesni smo moralno, kao narod. Izumiremo biološki, i to niko ne primjećuje", izjavio je u emisiji "360 stepeni" historičar i nekadašnji ambasador Srbije u Vašingtonu Milan St. Protić.

Bošnjaci moji, da biste se uvjerili u istinu o srpskoj patokoškoj laži otvorite LINK na kojem će te pročitati gradove europskih država u kojima će se prikazivati film o fašističko-genocidnoj tvorevini Eresa sa ovoga svijeta.

Molim vas pozovite sve Bošnjake, posebno preživjele srpskog genocida, na reakciju prema vladama država, ali i gradskim vijećima i policijama da im se zabrani prikazivanje lažnog filma o genocidnoj tvorevini koja je osuđena pred međunarodnim sudovima pravde u Haagu.

Ako ostanemo nijemi i uspavani na ove srpske laži, ako se ne probudimo i ne ustanemo protiv ove blasfemije, bit ćemo mi osudjeni za genocid nad jadnim Srbima poput Škirpiona!

Lucifer nikad ne odustaje od svoje namjere da istinu zamijeni za svoju laž te da svjetlo pretvori u tamu!

Allahu Svemogući, osnaži nas da ustrajemo na Pravom Putu Tvoje Istine! Amin!