HALID BEŠLIĆ ODUŠEVIO SVE U OLOVU, U ALMI RAS SE ŠIJE LIMITIRAN BROJ MAJICA ZA ZETRU SA STIHOVIMA NJEGOVIH NAJVEĆIH HITOVA
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 02. Feb 2023. 12:02:11
SARAJEVO, 2.2.2023. Ljubitelji pjesama Halida Bešlića počeli su odbrojavati dane do spektakla naše legende narodne muzike u sarajevskoj Zetri.

Na njihovo zadovoljstvo, Bešlić će jedan od najbitnijih koncerata u karijeri održati 11. marta. Kada je u pitanju koncert, sve je manje dostupnih karata za parter, a već su rasprodane karte za tribine, kao i VIP backstage. U Zetru će doći autobusi i sa Halidovim fanovima iz Tuzle, Zenice, Mostara, Bihaća, Olova... Upravo u ovom gradu Halid je jučer proveo nekoliko zanimljivih sati.


- Za Olovo sam emotivno vezan, jer su tu živjeli moji roditelji. Tu su i moji prijatelji i dugogodišnji poslovni partneri iz Alme Ras, koji su pokazatelj da, kada se ima vizija, i u BiH se može napraviti mnogo i postati prepoznatljiv širom svijeta. To je pokazala porodica Memagić, koja je u Olovu napravila pravo čudo. I pored brojnih obaveza zbog koncerta u Zetri, stigao sam da posjetim proizvodni pogon Alma Ras i obradovao sam uposlene. Uz obavezno fotografisanje, malo se i zapjevalo, tako da se Romanija horski prolamala halom, – govori Halid Bešlić.


Naša muzička zvijezda imala je priliku da vidi finalnu verziju majice sa stihovima njegovih najvećih hitova.

- To je jedan mali znak pažnje za najsretnije posjetioce koncerta. Majice je Alma Ras uradila u limitiranom broju, kao uspomenu na moj koncert u Zetri 11. marta. Na kraju su mi radnice izmamile osmijeh na licu, jer su tražile da im se potpišem na radne mantile, – kaže Bešlić koji ističe da za koncert u Zetri ima veliku podršku generalnog partnera Telemacha, partnera Tondacha, Alma Ras i sponzora NLB Banke.