MILATOVIĆU PODRŠKA STRANAKA BLISKIH SRBIJI, RUSIJI I PRAVOSLAVNOJ CRKVI
Autor: NAP
Objavljeno: 03. Apr 2023. 14:04:41
Ne stišavaju se reakcije nakon pobjede Jakova Milatovića na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori. Iz Los Angelesa oglasio se politolog Jasmin Mujanović, poručivši da je Milatovićeva pobjeda – pobjeda „Srpskog sveta“.

- Nema sumnje da su najveći dobitnici Milatovićeve pobjede u Crnoj Gori – Aleksandar Vučić, Milorad Dodik i Vladimir Putin. Bit će i nekih koristi drugog reda za Plenkovića i Ramu, ali ovo je velika pobjeda za “Srpski svet”. I time, naravno, crni znak za Bosnu i Hercegovinu i Kosovo.

Ljudi koji će tvrditi suprotno su oni koji su vam već 2020. godine lažno obećali da je Dritan Abazović prozapadni reformator. Griješili su tada, a griješe i sada s Milatovićem, poručio je Mujanović.

Podsjetimo, Jakov Milatović pobijedio je na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori osvojivši 60 posto glasova, dok je njegov protukandidat i dosadašnji predsjednik Crne Gore Milo Đukanović osvojio 40 posto, objavio je CEMI, na temelju 100 posto prebrojanih glasova. Izlaznost na izborima bila je oko 70 posto od ukupno upisanih oko 550.000 birača, javlja Patria.