AMIR KAZIĆ LEO I MLADEN BURNAĆ SNIMILI DUET!
Autor: Hayat
Objavljeno: 22. May 2024. 18:05:38
Po mnogima, jedan od najboljih pjevača u regiji Amir Kazić Leo i zagrebački kantautor Mladen Burnać snimili su duet. Pjesma se zove 'Beskrajno zaljubljen', a za nju je snimljen i elegantan video spot.

Leo i Mladen su pravi veterani domaće muzičke scene. Obojica su karijere počeli u 90-tim, iza njih su na stotine koncerata, a snimili su i brojne studijske albume (Mladen 10, Leo 7). Leo je pjevač, koji je na festivalima u regiji odnio najviše pobjeda i nagrada. Dobio je čak i posebno priznanje za najnagrađivanijeg pjevača ovih prostora u zadnjih 20 godina. Dok je o Mladenu kao izuzetnom kantautoru, snimljen i dokumentarni film 'Knjiga poezije' (koji je prikazan na više od 50 televizija u regiji, a preveden je i na engleski jezik). Mladen je u karijeri imao duete i sa Arsenom Dedićem ('Jer ti ljubiš drugoga'), te Kemalom Montenom ('Takva je sudbina'), u kojima su obojica velikana pjevali njegove pesme.

Glazbu za novi duet 'Beskrajno zaljubljen' napisao je Mladen, tekst Fayo, aranžman Dragianni, a video spot je snimila ekipa Studija Valentin (Zagreb). Spot je sniman na Ogulibskom jezeru Sabljaci i u novom ateljeu renomiranog akademskog slikara Hrvoja Puškarića. Ako ste ikada u životu bili zaljubljeni, onda o ovoj pjesmi ne treba dodatno ništa više reći - sve će Vam biti jasno. Poslušajte pjesmu i uživajte u jednom od možda i najljepših dueta ove godine.