Poruka i pouka dana
"OSMORKI" NA SAVJEST I DOBRONAMJERNU OPOMENU
Autor: Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012)
Objavljeno: 29. Dec 2022. 13:12:35
Ne sumnjam u njihove dobre namjere - na početku -, ali je, nakon svega, jasno da "Osmorka" ima samo jedan cilj - osvajanje vlasti u ime Bošnjaka.

Bakir je samo negativno, a Dodik i Čović su samo pozitivno sredstvo do tog cilja "Osmorke", koja nije shvatila, ali shvaća ili će shvatiti da su upali u mrežu srpsko-hrvatske zavjere protiv Bosne i Bošnjaka, zavjere protiv koje oni nisu dorasli ni moralno, ni politički ni karakterno da se uspješno bore.

Zato ih ovom prilikom želim podsjetiti da je simtomatično gledati Vučića i Dodika kako su napuhani od "sivog" ruskog gasa (goriva) i slatkih praznih obećanja dežurnih zapadnih islamofoba.

Ta dvojica političkih idiota žive u svijetu mašte u kojem Rusija slavno pobjeđuje, a njih dvojica kao njeni saveznici umarširavaju na čelu srpskih (ruskih) vojski u Sarajevo, Prištinu i Podgoricu.

Jesu li Hrvati svjesni da oni, Vučić i Dodik, prave mali predah dok ne krenu u slavom ovjenčan povratak u Knin, Zagreb i Karlobag nakon čega im je upis u srpske čitanke slavnih junaka zagarontavan za vjeke vjekova?!!!


Oni, Vučić i Dodik, su jednako poremećeni kao i Putin s tom razlikom što njih dvojica srpskih "junaka" više mrze Zapad od Putina.

Poznat je stav srbijanske elite da je Amerika lažna nacija jer nije zasnovana na etničkom principu kao što su Srbija i Rusija.

Da su u prilici Srbi bi Americi napravili Srebrenicu usred Washingtona samo to nema ko vidjeti u Americi ili ima ali neće da vide.

Naše je da opominjema i pozivamo na Pravi put ako to već nije kasno za "Osmorku", kojoj Dodikov Tegeltija zagorčava politički život, ali i nama - nevinim u svemu tome.

To je samo početak!

Očekuju nas olujni otrovni politički vjetrovi nezamislivih razmjera.

Braćo Bošnjaci, spremite se i vežite se!

Turbulencije će biti jake i strašne za naciju i državu.

Ali, uzdajmo se u Allahovu milost, koja je uvijek spašavala Bosnu i Bošnjake kad su zaslužili i kad nisu zaslužili.

Jer Allahova milost je neograničena!