ODGAJANJE MLADIH ČETNIKA PO RECEPTU VUČIĆA, DODIKA I SPC
Autor: Esad Krcić
Objavljeno: 15. Jul 2023. 15:07:14
Ove dvije sarajevske studentice, dovoljno je bilo da 11. jula na Dan srpskog genocida nad Bošnjacima, na socijalnim mrežama napišu "Neka smo vas ubijali" i podrže najveće srpske zločince koji su osuđeni za genocid nad Bošnjacima; i tako preko noći u srpskom troprstom četničkom "svetu" postanu jako popularne.

Tako će im stipendije osigurati BIA i jednim dijelom generalni direktor “Sarajevo-gas” Nedeljko Elek, koji je potvrdio da će na poziv direktora Bezbjedonosne informativne agencije (BIA) Srbije Aleksandra Vulina, Slađana i Valentina studiranje nastaviti na Akedemiji za nacionalnu sigurnost u Beogradu. Primjer za nečovječstvo!

I tako uz blagoslov šešeljuge Vučića i kriminalaca sa američke crne liste ratnog profitera Dodika, Vulina..., teče odgoj mladih četnika i četnikuša. To je budućnost Srbije i Srba! Opće je poznato da Srbija i genocidna tvorevina sa političkim uticajem na Tužilaštvo BiH skrivaju na hiljade srpskih ratnih zločinaca odgovornih za ratne zločine i genocid nad Bošnjacima, Albancima i onog dijela Hrvata koji su stali u odbranu cjelovite države Bosne i Hercegovine.

Studentice Valentina Vujičić i Slađana Todić umjesto profesionalnog poziva kriminalistike, kriminologije i bezbjednosnih studija, odlučile su se na četništvo i mržnju, time su svjesno počinile 'krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti', baš kako je zacrtano u KZ BiH.

Vučić, Dodik, Vulin & ina banda, odlučili su da ih kriju po brlozima, baš kao što su skrivali (i skrivaju) ratne zločince - lidere srpske genocidne politike u BiH koje je baš Dodik nazivao kukavicama, na kraju su ih izručili Haškom tribunalu koji ih je osudio na doživotne robije. Nakon što su osuđeni za genocid, UZP, ratne zločine... sada ih oplakuju i veličaju.

Zato Tužilaštvo BiH treba i mora formirati predmet protiv studentica Valentine Vujičić i Slađane Todić, te njihovo hapšenje i privođenje Sudu BiH. To je način kako mladim četnicima - nacionalfašistima pružiti priliku da na vakat vide svijet iza rešetaka, imat će bolje razumijevanje prema srpskim ratnim zločincima koji su okrvavili ruke o nevine civile Bosne, Kosova... kao i na nevin svijet izvan srpskog 'sveta'.

Tužilaštvo i Sud BiH (ali i kantonalni ili federalni sve jedno) su na potezu!