NEW YORK: PREDSJEDNIK IZ PLAV-GUSINJE KOLJENOVIĆ ČESTITAO, SANELU BALIĆU, NA IZBORU ZA PREDSJEDNIKA OPŠTINE GUSINJE
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 23. Sep 2023. 23:09:11
Predsjednik Islamske zajednice i Kulturnog centra Plav-Gusinje u New Yorku, h. Ago Koljenović, uputio je čestitku Sanelu Baliću, novoizabranom predsjedniku Opštine Gusinje. Čestitku objavljujemo u nastavku:

Cijenjeni gospodine Baliću,
U svoje ime i članova Islamske zajednice i Kulturnog centra Plav-Gusinje u New Yorku upućujem vam srdačne čestitke za izbor predsjednika Opštine Gusinje.
Poštovani načelniče Baliću, vama, vašim saradnicima, svim članovima Skupštine opštine Gusinje, želimo uspjeh u radu, unapređenje međusobnih odnosa i jačanje naše opštine na svim poljima djelovanja, kao i njeno uređenje u kojoj će biti rad, red i uvažavanje građanina kao pojedinca i kolektiva. Apelujemo na vas i sve odbornike Skupštine opštine Gusinje, da vam interesi građana budu ispred ličnih i stranačkih. Ujedno vas molimo da složno nastavite sa izgradnjom ifrastrukture na područuju centra čaršije Gusinja ali i cijele opštine koju je započela bivša načelnica sa administracijom. Borimo se složno za ljepše Gusinje i uljepšajmo život svih vas koji živite tu, ali i nas iz dijaspore koji se s radošću vraćamo.
Naša Zajednica u New Yorku raduje se saradnji sa vama sve za dobrobit našeg naroda koji ste ostali na rodnom topraku i nas koji živimo emigraciji u Sjedinjenim državama i šire.
Uz poštovanje i mahsuz selam, - piše u čestitci h. Ago Koljenović, predsjednik Islamske zajednice i Kulturnog centra Plav-Gusinje u New Yorku.