BANA ČESTITA SANELU BALIĆU IZBOR ZA PREDSJEDNIKA OPŠTINE GUSINJE
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 24. Sep 2023. 02:09:04
Bošnjačko-američka nacionalna asocijacija (BANA) uputila je čestitku Sanelu Baliću za izbor za predsjednika Opštine Gusinje:

Poštovani gosp. Baliću,
Povodom nove koalicione većine i novog saziva rukovodstva u Skupštini opštine Gusinje, posebno davanjem povjerenja od strane odbornika vama i izborom za predsjednika Opštine Gusinje, Bošnjačko-američka nacionalna asocijacija (BANA) sa sjedištem u New Yorku, upućuje vam srdačne čestitke uz dove Gospodaru svjetova i želje za vašim uspjehom u radu i djelovanju. BANA upućuje čestitke kompletnom novom rukovodstvu, svim skupštinskim odbornicima nezavisno na stranačku pripadnost, koji su svoj rad i aktivnosti podredili interesima svih građana Gusinja. Iskreno se nadamo da će od vašeg rada koristi imati svi građani Gusinja, što će im biti ključni motiv da ostanu, opstanu i nastave da žive i rade na svom vatanu i stvaraju zajedno sa vama bolju, stabilniju i prosperitetniju budućnost, baš tu ispod Prokletija na Izvorima Ali paše.

Uz našu dobronamjernost i želje za našu dobru saradnju da ljepote našeg Gusinja postanu mjesto gdje se radije dolazi i ostaje a manje odlazi i nestaje.

S poštovanjem,
Dr. Mersim Ziljkić, presjednik BANA