BOŠNJACI.NET DOBITNIK PRIZNANJA VIJEĆA KONGRESA BOŠNJAČKIH INTELEKTUALACA
Autor: Bošnjaci.Net
Objavljeno: 21. Nov 2023. 21:11:12
Danas, između dva važna datuma u našoj historiji, 20. novembra - Dana Sandžaka i 25. novembra - Dana državnosti naše domovine Bosne i Hercegovine, u redakciju Bosnjaci.Net je došao email sa lijepim haberom iz šeher Sarajeva.

Naime, Upravni odbor Vijeća Kongresa bošnjačkih intelektualaca (VKBI) na čelu sa predsjednicom Ak. prof. dr. Hasnijom Muratagić-Tuna, u skladu sa Pravilnikom VKBI usvojili su odluku o dodjeli priznanja web portalu Bosnjaci.Net. Kako piše u odluci, priznanje će biti uručeno na svečanoj akademiji koja će se održati u Sarajevu, 22. decembra 2023.

U svoje ime i tima Bosnjaci.Net uputio sam pismo zahvalnosti predsjednici Upravnog odbora VKBI Ak. prof. dr. Hasniji Muratagić-Tuna.

Poštovana Predsjednice,
U svoje ime, osnivača i urednika, kao i u ime tima Bošnjaci.Net, upućujem srdačnu zahvalnost Vama i svim članovima Upravnog odbora Vijeća Kongresa bošnjačkih intelektualaca (VKBI) na odluci o dodijelili priznanja portalu Bošnjaci.Net.
Cijenimo i puno nam znači kada za naš predani dvodecenijski rad priznanje dobijemo od jedne renomirane bošnjačke institucije koja okuplja najznačajnije bošnjačke intelektualce. Ujedno ovo nam je i velika obaveza da u vaktu koji je pred nama ustrajemo ali i još više radimo za dobrobit bošnjačkog naroda ma gdje živio, domovine Bosne i Hercegovine, Sandžaka…

Hvala vam i raduje nas suradnja sa VKBI! – piše u pismu zahvalnosti koje je uputio Esad Krcić, osnivač i gl. urednik Bošnjaci.Net.