Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Marketing
Kod nas neki drugi reklamni vjetar puše.

Jesu li Vam poznate ove fraze: Time is Money, Zeit ist Geld i tako dalje... Na bosanskom se to kaže Vrijeme je novac a pogotovo u današnjem vremenu i načinu u kojem živimo. Želite da i ostali čuju o vama, da saznaju da i vi postojite, onda ste na pravom mjestu. Dobro došli na marketing stranicu portala Bošnjaci.Net. Sačuvajte novac, vrijeme i energiju reklamirajući se na našim stranicama koje imaju nekoliko hiljada posjeta dnevno.  Obratite se tačno onima koji su zainteresovani za vaše proizvode i usluge. Reklamirajte se tako što ćete zakupiti prostor i postaviti svoj reklamni banner na naš site.

Prostor za reklame je ograničen, a cjene su povoljne. U cjenu je uračunat i dizajn reklame tj. izrada animiranog bannera (ukoliko želite da ga mi uradimo), a uz reklamu na naslovnoj strani dobijate gratis jednu stranu za detaljnije informacije o Vašem proizvodu / usluzi (u vidu mini prezentacije - koja će imati i svoju adresu). Zar to nije Ponuda godine!

Ukoliko se odlučite za reklamiranje na našem siteu - pošaljite nam Vaš banner u dogovorenoj veličini (težine do 30 KB) i kontakt podatke, nakon čega ćemo ga u najkraćem roku postaviti na naš site, a plaćanje ćete izvršiti naknadno, pod dogovoru.

Kontaktirajte nas za više informacija i na vašu adresu će biti poslan cjenovnik i način plaćanja.Bosnjackakucabanner.jpg
Optuzujembann.jpg
Feljtonalijaizetbegovic.jpg
fastvee.gif
EnesTopalovic54.jpg
AtentatnaBosnuavdohuseinovic1mart2022ad.jpg
Beharban.jpg
RancSalihSabovic.jpg
DokfilmBosnjaci454.jpg
hrustanbanner20april2020.jpg
BANA34234.jpg
ArmijaBiH.gif
NjegosMilo.jpg
bosanskahistorijabanner.png
zlatni ljiljani.jpg
njegosvirpazar.gif
Istraga-poturica.gif
sehidska_dzamija_plav140x80.gif
hotel_hollywood_ilidza_sarajevo.gif