Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
DOLAZEĆI IZBORI U BIH – DÉJÀ VU ILI VJETAR?
Autor: Dr. Ahmed Pašić
Objavljeno: 18. September 2010. 16:09:42
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.Bosnian 92 (2010-09-25 16:43:23)
Izetbegovic, Silajdzic i Radoncic (SBBiH) zaprave rade na istoj platformi. SBiH je osnovana kada je doslo do zasicenja sa SDA, a kada je doslo do zasicenja sa SDA i SBiH onda je osnovana SBBiH. Ove stranke imaju u sustini politiku zastite sopstvenih steknutih pozicija i privilegija u drustvu.
Istinske promjene mogu doci samo od prave opozicije kao sto je Nasa Stranka, Bosanska Stranka, BPS it

husein hodzič (2010-09-23 22:34:41)
Poltička deponija na koju treba poslati mnoge političke probošnjačke ili probosanske straneke je premala da bi mogla prihvatiti potrebano političko smeeeeeeeće koje dobrano zaudara,
Autoru teksta sve čestitke i u ime njgovo i moje potvrda i objava da u Trebinju recimo sve manje države BIH ima.Zarasli su putevi kojima su u Trebinje dohovdili političari iz Federacije Bosne i Hercegovine.
narod zna ali se ne pita već ga uspješno vode na ponižavajući poligon.Ove iz RS više ne treba pitati hoće li ili neće zajedničku policiju.Ana je preduslov početka normalnog funkcionisanja Bosne i hercegovine.

trend (2010-09-23 09:57:20)
Pratim debate na CD kod Hadzifejzovica i na federalnoj TV jako sam razocaran kandidatima i njihovom neozbiljnom pristupu rijesavanja problema. Svi se bore za vlast i samo jedni po drugima pljuju a nijedan od kandidata ne nudi konkretan PROGRAM i rijesnja za izlaz iz krize za gradjane i drzavu BiH! Sve se svodi na ista obecanja kao i ranije zalagacemo se za ovo ili za ono. Ovi kandidati ne mogu BiH izvuci iz krize i uglavnom svi cas izuzecima pripadaju TIMU drzavne MAFIJE koji su se obogatili zloupotrebom DONACIJA i PRIVATIZACIJOM drzavne imovine i postali preko noci MULTIMILIONERI! Oni su uglavnom KRIVI sto smo mi dovedeni u katastrofalnu situaciju sada OPLJACKANIM novcem od drzave osvajaju vlast u BiH.
Mislim da ovaj TIM MAFIJE vise zasluzuje " GOLI OTOK" njego najodgovornije funkcije drzave BiH da treba pod hitno oduzetim ono sto su OPLJACKALI od naroda!!!

Hadzija (2010-09-22 14:36:22)
opet ce sda pobjediti na izborima jer nema neku konkurenciju.
Bosnian 92 (2010-09-20 06:29:53)
SULEJMAN TIHIC I DRZAVA RAVNOPRAVNIH NARODA!!!!!!!!!!
Drzava ravnopravnih naroda je zapravo lijepo upakovana podjela terirorije i vlasti po nacionalnoj osnovi. Zasto se SDA ne zalaze za drzavu ravnopravnih gradana - jer onda ce nestati potrebe za nacionalnim strankama, nacionalno pitanje vremenom ce postati rijeseno i u osnovi nebitno. Osnovna jedinka svake drzave moze da bude samo gradanin a ne narod. SDA jos uvijek radi na razbijanju gradanske BiH, a i samim tim razbija BiH jer podjela na nacionalne torove neminovno vodi do podjele BiH

HELI (2010-09-19 02:05:22)
Jako dobar tekst potkrijepljen pravim cinjenicama.Bilo bi dobro da se autor teksta cesce javlja sa svojim komentarima.