Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
OD ISTOG DRVETA SE TEŠE I MINBER I SVINJAC
Autor: Almir Mehonić
Objavljeno: 18. November 2010. 21:11:28
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.sandzak (2010-11-26 17:30:59)
Q Elifa

Pozdrav elifa nepoturam ja nogu nikome pa ni Almiru, nego upozoravam ljude na zlo mkoje se zove Almir Mehonic. Mene dusa boli kad vidim koje zlo prestavlja nas bosnjacki narod. Almir sad
navija za miftiju jer je muftija najveca snaga koju sandzak ima, a ako mu almir bude potreban almir cemu ledja okrenuti. Ja pricam na osnovu argumenata. Svi dobro znamo da Almir vako prica dok nedodje na vlast a poslije on pogazi sve sto je prico.

elifa (2010-11-23 22:19:54)
Q sandzak
E vidis ovdje nesto ne stima .Almir se potpisao svojim punim imenom i prezimenom , sto znaci on se ne krije iza pseudo-imena , jer da je sve to tako kao sto ti kazes , onda bi se on sigurno potpisao kao "sandzak" ili tome slicno , i niko ne bi znao ko je taj covjek , kao sto svi mi ovdje ne znamo ko si ti .Je li ?
U ostalom niko nije vidovit pa da zna sta lezi u covjeku . Ako ti je poznato na pocetku je 99% Bošnjaka vjerovalo Sulejmanu Ugljaninu i bili su spremni ne da ga podrze nego glavu na panj da poloze za njega .Mozemo li mi sada tih 99% Bošnjaka proglasiti izdajnicima ? Naravno da ne možemo .Uostalom nema duše na ovom dunjaluku koja je bezgrješna , zbog toga u našoj vjeri i postoji oprost . Zato nemoj da se osjećaš da si ti zadužen , da poturaš nogu onima koji se vraćaju na pravi put .
Pa makar to bio i Almir Mehonjić .
Shvati ovo kao prijateljski savjet , a ne kao kritiku .
Selam .
Enver-beg (2010-11-23 08:38:06)
Tako je Almire,
Dosta nam je vise tih ulizica, beogradu i podgorici.
Ovi nasi futovi, dofate se foteljica i zaborave na narod.
Dokle tako ?
Treba ih razgolitit, nak narod vidi kaki su.

Mirza SA (2010-11-19 14:39:22)
Na serbice ne treba previse obracati paznju, pustite ih neka se valjaju u svom svinjcu.
Hamza (2010-11-19 12:59:42)
Aferim autoru za ovaj text.
Kazivanje o magarećim slijedbenicima je odista tako poučno da svako ko i dram razuma ima shvtit će pouku i poruku. Murtat iz priče koji se predstavljao kao "božiji poslanik" činio je to da bi sebi namakao nekakvu korist. Znao je da će biti magaraca u insanskom liku koji će ga početi slijediti.
Naši bošnjački murtati predstavljaju se da su "bošnjački poslanici" a u stvari to "poslanstvo" im služi da bi namakli plate i ostale privilegije za sebe. I oni znaju da će se uvijek naći magarci u insanskom liku koji će ih slijediti.
Zaima me samo dokad sve to?