Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
SRPSKI KRVOLOK MLADIĆ JE KOSTERU ZAPRIJETIO DA ĆE “BITI U NEVOLJI AKO MU SE SUPROTSTAVI”
Autor: Onasa
Objavljeno: 20. July 2012. 16:07:14
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.GANDI (2012-07-21 00:47:41)
ZLOCINAC MLADIC je izvrsio ono sto su mu naredile srpske vlasti na celu sa Milosevicem i Karadzicem koje su planirale i organizovale GENOCID u SREBRENICI u saradnji sa snagama UNPROFOR-a! Oficiri holandskog bataljona su predali vise od 10.000 nenaoruzanih civilja u zasticenoj zoni UN u ruke ratnom zlocincu Mladicu. Holandski oficiri su prije toga sprijecili-prekinuli bombardovanje srpske vojske od strane NATO-a da bi zastitili srpsku vojsku!
Za GENOCID i PROGON u Srebrenici su odgovorne srpske vlasti za planiranje i organizovanje GENOCIDA, izvrsioc GENOCIDA srpska vojska i policija te snage UNPROFOR-a najvise oficiri holandskog bataljona koji su u ruke predali nenaoruzane civilje koji su potrazili zastitu svojih zivota u zasticenoj zoni UN i vrh vlasti BiH koji nije dovoljno preduzeo da zastiti Bosnjake Srebrenice!
NIJEDAN BOSNJAK nema pravo da oprosti GENOCID,nijedna majka Srebrenice!GENOCID je nasa najveca bol koja ce trajati vijekovima sve dok budu ziveli BOSNJACI!
Medjunarodna zajednica je u Dejtonu sa pola teritorije nagradila POCINIOCA GENOCIDA, PRIZNATO je sve sto je politikom krvi,GENOCIDOM i PROGONOM ostvoreno, priznata je genocidna tvorevina RS nastala na krvlju i kostima najboljih sinova BiH!
SPAS BOSNJAKA je u ujedinjenu i organizovanju u odlucnosti da se sami odbrane od GENOCIDA! Zato poziv svim BOSNJACIMA cijelog svijeta na ujedinjene u odbrani od GENOCIDA!!!
ZRTVA GENOCIDA zbog nepravde, oslabadjanja odgovornosti za ratne zlocine Karadzica, treba da pod hitno formira tanju policiju za kaznjavanje ZLOCINACA kao sto je Tito imao poslije rata!
Mi nesmijemo dozvoliti da se ZLOCINCI GENOCIDA slobodno setaju BiH i da zveckanjem kama ponovo prijete prezivjeloj ZRTVI novim GENOCIDOM!
Dok se sirom BiH iz otvorenih jama pusi nevina krv Bosnjackih nevinih zrtava, Dodik trazi putem TV u Beogradu koncesiju saglasnost evrope za svoje srpske zlocince da izvrse ponovo GENOCID i da na taj nacin rijesi problem Bosnjaka u Evropi!