Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
DR. CERIĆ POZVAO BOŠNJAČKE STRANKE DA PODRŽE NJEGOV PROJEKAT
Autor: B.net
Objavljeno: 28. September 2014. 02:09:57
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2014-09-29 06:31:35)
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Razmišljam o osnivanju stranke DNI ili Država najača institucija Crne Gore, koja bi okupljala profesionalne ljude za sve institucije.Radili bi česte inspekcije po instiucijama i tražili informacije a ako ih ne bi dobili sve bi snimali i objavljivali u medije. Ovo je koristan uticaj MANS-a i naučeno iz volontiranja u toj organizaciji. Ta stranka bi bila sačinjena od genijalaca koji bi bili tako organizovani da bi svaki propust bio nemoguć. Kako bi kazao mudri dr emeritus Cerić to bi bio projekat.To i jeste projekat.Za svaki posao treba imati vješto sačinjen projekat.Ta stranka bi kao i sve mudre isto bila dio Demokratskog fronta!"

AidaIdaAida (2014-09-28 14:56:07)
MashAllah pametno! Ako SDA podrži dr emeritusa Cerića dokazaće svoju mudrost i da govori istinu kad poziva na jedinstvo.Narod će je još više glasati ako donese tako mudru odluku.Ona je imala rah. Aliju Izetbegovića i sada već rah. Sulejmana Tihića.Osim toga,ona svoj moderan i tradicionalan imidž gradi velikim brojem žena u svojem okrilju i kandidatkinja za važne funkcije. Evropska Unija smatra naprednim one stranke koje imaju toliki broj žena u politici koliko ih ima SDA. Nijedna stranka u Regionu nema toliki broj žena.SDA ih ima sve više. Zbog čega će žene prepoznati to poštovanje i glasati tu stranku.Ako je stvarno za jedinstvo treba podržati dr emeritusa Cerića.Pa će svuda imati hajra.
AidaIdaAida (2014-09-28 13:51:59)
Dobar je slogan SDA "U jedinstvu je snaga!" Tako da trebaju za Predsjedništvo BiH podržati dr emeritusa Mustafu Cerića.Za ostale funkcije imaju svoje kandidate koji će dobiti i podršku onih koji podržavaju dr Cerića.Tada će glasati za SDA i svi koji podržavaju dr Cerića.Izetbegović može da se kandiduje za neko drugo mjesto.Za BiH i sve njene građane je najbolje da u Predsjedništvu budu dr Cerić,Željko Komšić i Ognjen Tadić za kojega sam saznala slučajno.Da se od njega Dodik plaši.Pa smišlja incidentne situacije ne bi li popravio rapidno opadajući trend.Ne znam ko je taj čovjek.Ali ako je izazvao ovoliku paniku kod Dodika,znači da je jak.
AidaIdaAida (2014-09-28 10:07:25)
ODLIČNO I PAMETNO REČENO! OVO JE PROJEKAT KORISTAN ZA SVE A NE KANIDATURA ZA JEDNU FUNKCIJU I POLOŽAJ JEDNOG ČOVJEKA!SAMO ČOVJEK KOJI JE NA PRAVOM PUTU MOŽE DOĆI DO OVOG ZAKLJUČKA!ALLAH DA NAGRADI!AMIN!