Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
KBSA UPOZORAVA: SRBIJA PRIJETI NOVIM VOJNIM SUKOBOM NA BAKLANU
Autor: KBSA
Objavljeno: 29. January 2016. 21:01:52
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2016-02-01 07:02:17)
UPOZORENJE JE VIŠE NEGO OPRAVDANO!

KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Ako Milo nudi opoziciji mjesta u Vladi, onda ta mjesta moraju biti jednako podijeljena svima.Znači da DPS ne može imati više od drugih.Nego svi da imaju podjednak broj ministara.Iako misle da trebaju iamti više, niko ne smije,jer ako neko ima više taj može da pritiska ostale i ta vlada neće biti funkcionalna.Drugo što se mora uraditi je da iz Vlade moraju biti izbačeni svi koji su se ogriješili o zakone ove države i oni su neprijatelji države.Oni koji su je pljačkali i gazili joj Ustav i zakone.Ako u toj vladi ostanu oni koji su takvi,ta vlada ne može biti institucija koja uliva povjerenje.Koje je odavno DPS izgubila i ako će da gradi to povjerenje i bude ozbiljna, onda mora da iz Vlade izbaci sve koji su se ogriješili o Državu. Mora se i ANB transformisati u instituciju u kojoj će biti profesionalci,kao i policija, Tužilaštvo i sudstvo.
To je osnov za izgradnju jake države. Svako treba da vidi izbjeglice iz Sirije i da kaže da ne želi rat. Ako vjeruje Putinu,treba da vidi Ukrajinu i sve njene ubijene mladiće koji su ubijeni jer su branili svoju zemlju.

AidaIdaAida (2016-01-30 09:30:58)
FBI, EUROPOL, KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

Preko najčitanijeg web portala Bošnjaci.neta sam saznala o terorističkoj prijatnji koju je za B92 izjavio Obrad Kesić koji vodi Lobistički ured za Republiku Srpsku u Vašingtonu.Zbog čega se taj ured treba zatvoriti i moraju mu se pratiti finansijski tokovi, jer umjesto lobranja prijeti terorizmom.Te su to naznake pranja novca i terorizma ali i organizovanog kriminala. Panika zbog toga što će nestati funkcija ovoga ureda i biti ukinuti finansijski ogromni iznosi teku preko njihovih računa ukazuje na ozbiljnost ovih prijetnji.Koji dokazuju i to da je Abdulslam pod njihovom zaštitom ali i ostali teroristi i kriminalci.Koje finansira Putin i Srbija. Entitet Republika Srpska je slabost pravne države BiH i preko nje se kreću teroristi i kriminalci i veliki iznosi novca.Zbog čega se plaše njenog rasformiranja i drugačije organizacije BiH.Jer uspostavljanjem pravne države BiH nestaće svi nelegalni prihodi od kojih su se mnogi obogatili na Balkanu i sad pokušavaju da to sačuvaju izazivanjem terorisitčkih napada. Kesić je opasan za SAD i treba vidjeti da li su odatle upućivane prijetnje ovoj državi napadima kroz usta ISIL-a? Taj ured će učiniti sve da zaštiti novac i ogromne iznose koji se nelegalnim tokovima vrte preko toga entiteta. Pažljivo su isplanirali novi plan izazivanja rata u BiH pa i regionu radi čuvanja kriminala. Ovoga puta su osnovali ISIL da im pomogne ono što nije mogao Fikret Avdić isl.

AidaIdaAida (2016-01-30 07:12:13)
LAJU JER SE PLAŠE HAPŠENJA KOJE ĆE SE SVAKAKO DESITI.
OVO JE PRIJETNJA TERORIZMOM.
KANCELARIJE SAVJETA EVROPE I EVROPSKE UNIJE, TE AMBASADA SAD-A U PODGORICI

DAME I GOSPODO,

“Ziku” ne prenose komarci,nego se ona prenosi vakcinama u bolnicama. Liječi se na isti način. Znači da je neko pronašao vakcinu za snižavanje inteligencije i smanjivanje mozga,pa isto tako može da poveća inteligenciju i mozak.S obzirom da su sad policije razvijenih zemalja počele kampanju protiv terorizma,kriminala i korupcije i suzbiće ih.Diktatori su morali da nađu efikasniji način za proizvodnju terorista i kriminalaca i proizveli vakcinu.Sad neće biti potrebno da se stvaraju grupe koje će obrađivati ljude ili preko interneta.Jednostavno će ih proizvoditi u bolnicama i evidentirati,pa u datom momentu samo iskoristiti.Kod nas je DPS pravila grupe za podstrekavanje na kršenje zakona.Korišćeni su dosijei vođeni o svakome i slabosti pojedinaca.Zato je DPS terorističko-mafijaška organizacija koja mora biti zabranjena.Nije važno je li neka teroristička organizacija registrovana ili ne.Ona se mora zabraniti.Ne smije ići na izbore. Samo treba posmatrati poslanike te partije ali i one koji su sa njom u koaliciji.Potpuno zatvorene ličnosti koje znaju što smiju a što ne pričati.Svi koji su prevareni I morali da rade svašta suprotno savjesti i moralu su brojni i sad će doživjeti šokove,kad se probude.Moraju se rehabilitovati i pokajati.Postiđeti i osloboditi se grijehova.Morjua ići naprijed i ne gledati unazad.Moraju da odluče d aneće više kršiti zakone i ranjavati savjest.Bog će oprostiti ako se pokaju i odluče da više ne griješe.Kriv je sistem i onaj ko ga je vodio.Bitno je samo da se pokajete i da odlučite da više ne pravite grijehove.Već da pomažete ljudima.Bitno je i da svjedočite o svemu. Splendid je napadnut kod nas ali i u Burkini Faso.Sigurno je časni inspektor povezao sve pa je ubijen. Što će opoziciji MUP kad se zna da postojio njegov dio koji niko ne smije kontrolisati? To su oni koji su ušli u Skupštinu sa dugim cijevima.Na njih je mislio jedan od osuđenih za ubistvo časnog inspektora kad mu je prije ubistva kazao da “Šćeka,policija nije ništa.Mi smo država! Možemo da ubijmo a da ne odgovaramo!” To su oni koji su na protestima nosili uniforme SAJ-a a komandant te jedinice ih ne poznaje.Pa su brutalno prebijali građane. Konjević ih nije kontrolisao iako je minister.Zato opoziciji taj resor ne treba ako će postojati ti koji su “država” a koji kažu da jepolicija ništa. Direktor ANB-a je isto kazao d au toj instituciji postoje oni koji su finansirani iz Budžeta ali i oni za koje se ne zna ko ih finansira.