Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
ZAEV: U SOBRANJU SE DESIO POKUŠAJ UBISTVA SA PREDUMIŠLJAJEM (VIDE0)
Autor: Al Jazeera
Objavljeno: 28. April 2017. 16:04:01
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.epeace (2017-04-30 10:19:56)
Selam

Postavljam sebi a i Vama dragi Bošnjaci kako predvođenje družavnog udara u Makedoniji predvodi tj. imenuje novog predsjedika skupštine jedan akademik i to Bošnjak po imenu Ferid Muhić????
Tog čovjeka sam cijenio zbog teksta "Poslanica Bošnjacima" kao i drugih tekstova ali ovo što se desi u Makedoniji u mojim očima izgubi svaki kredibilitet!
Šta ima jedan Bošnjak da se bori za drugu državu u današnjem vaktu? Ako već osjeća tu državu svojom zašto se ne odrekne svoje nacije i države i nek se tamo bori.
Da nebih dalje tupio i pričao moj zaključak za pomenutog je da je i on samo na nećijem platnom spisku da suptilno loži potpaljuje i fitnu sije u ime anamo onog kome služi.
I zaista je ovo ahiri zemansko doba i zaista je ovo doba velike FITNE!!!!!

Aida... (2017-04-30 08:47:21)
Nakon upada u makedonsko Sobranje i prebijanja legitimno izabranih predstavnika građanki i građana ove države a pritom se niko nije ogradio od njih,HOS će biti stavljena na listu terorističkih organizacija i njihovi članovi sigurno neće moći da putuju u SAD.Možda je ovo bio dio zadatka Gruevskog jer će HOS biti zabranjen i ploča sklonjena iz Jasenovca.Ali, imena poginulih branitelja biti postavljena negdje drugo ili tu ali bez ustaškog pozdrava.Tako će im kod nas DF biti proglašena terorističkom i zabranjenom grupacijom i skupom terorističkih organizacija čijim predstavnicima će biti zabranjen ulazak u EU i SAD.S obzirom da je vrijeme izazova Zapadu trebaju partneri kojima mogu vjerovati pa će i Hrvatska promijeniti Vladu i dovesti nove ljude. Hrvatska je bila partner Armiji RBiH i u datom momentu je došlo do sukoba pa se to mora razriješiti. Jer SAD neće partnera koji će ih ostaviti na cjedilu i dovesti u opasnost. Je li neko bio ucijenjen,pritisnut ili trgovao ali je to razlog jer je došlo do sukoba sa najbližim partnerima koje je povezala ista sudbina odbrane od agresora.Svi koji su učestvovali u tome moraju biti smijenjeni, Čović ne treba da se sukobi sa Bošnjacima nego da sarađuje kako bi se BiH polako jačala i razvijala za sve njene građanke i građane i narode pa će polako i Srbi da se okreću Bosni i Hercegovini.Ovo se mora riješiti i zbog branitelja.Mora svima biti sve jasno kako bi shvatili da niko nije izdao one najhrabrije poginule i teško ranjene i da vrijedi opet se boriti ako ne daj Bože zatreba.Pa mora i zbog novih generacija da se sve razjasni.Činjenica je da je Hrvatska kao BiH bila napadnuta i žrtva agresije i genocida i da su im najbolji sinovi dali živote i djelove tijela. To niko ne može osporiti ali vlast mora da odgovara kako bi imala povjerenje da joj se ponovo povjeri život za veće ciljeve.
Aida... (2017-04-30 06:58:39)
Izgleda da samo Crna Gora odolijeva Putinu pa preko sluga i kod nas i ruskih funkcionera prijete kako je naša vojska nula i kako nas niko neće braniti.Kod nas se dešavaju dojave o podmetnutim bombama a jedna je nažalost aktivirana i prouzrokovala teško ranjavanje mladog čovjeka.Iako Rusija vrši velik pritisak na našu zemlju da ekonomski propadnemo dolaze Rusi i kupuju nekretnine kod nas. Velika je kampanja protiv našeg turizma. Hrvatsku isto napadaju.Kao što su izvršili trostruko ubistvo u Šibeniku i izazvali sudar gumenog čamca sa brodom Lučke kapetanije u kojem je bilo žrtava.Pritiskaju je zbog Agrokora kako bi nam dokazali da nas ni Hrvatska neće braniti. Kako je kazao onaj ko je bio na ratištu devedeseetih. Pa to dokazuju tako što su maskirani pripadnici HOS-a upali u makedonsko Sobranje i tukli poslanike koji pripadaju Zaevu i albanskoj partiji sa kojom je on dobio većinu za formiranje Vlade a po narudžbi Gruevskog.HOS se nije ogradio a ni Vlada Hrvatske od natpisa na majicama "Za dom spremni" koji izaziva bol kod porodica ubijenih i bačenih u jami u Jasenovcu a koji stoji u blizini toga mjesta.Haradinaj je pohvalio Hrvatsku jer Vlada Kosova nije hrabra kao hrvatska.Pa je ovo odgovor Albancima jer je HOS najviše istukao Albanca.Vlada Hrvatske nije pala iako se Most povukao i neće biti novih izbora na kojima bi se formirala nova Vlada koja bi riješila pitanje Agrokora i pitanje uklanjanje ploče sa natpisom "za dom spremni" iz Jasenovca.Što je između ostalog i probudilo bunt kod Frljića.Mora se formirati stabilna Vlada koja će moći da riješi sve probleme i da ne pada pod pod ucjenama.
Aida... (2017-04-29 05:49:52)
Slika iz Makedonije koja je obišla svijet kaže mnogo o stanju u toj zemlji. Stariji muškarac osjeti potrebu nošen mržnjom i uhvati ženu za kosu i tako je vuče za kosu i baci na pod. Slika je bila strašna i pokazuje što on misli o ženama.Nije bilo nekoga ko drugačije misli pa da i njega uhvati za kosu i baci na pod. Da se to desilo u razvijenoj zemlji sigurno bi se neko našao i njemu isto uradio.Vratio što se kaže milo za drago.U onoj sceni se pokazalo ko što misli o kome.Prebili su Zaeva jer misli drugačije od njih ali mnogo više albanskog kandidata za lidera Sobranja jer ne mogu da se pomire sa činjenicom da Albanac bude na tom mjestu.Pa mrze svakoga ko je za to da se to desi i otuda hvatanje za kosu žene i njeno obaranje.Da se boriš u takvim uslovima tolikog patrijarhata moraš da sebi obezbijediš zaštitu.Osjećam se uvrijeđeno jer je ponizio ženu i tako misli o ženskom rodu jer smo slabije. Želim da se nađe neko i da ga uhvati za kosu i baci pred kamerama. Da se osjeti kao što se osjetila žena ali i sve žene jer su shvatile što misli o ženskom rodu.