Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Jubilej
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
ZLO NIKADA NE MIRUJE I TREBA MU SE ADEKVATNO SUPROTSTAVITI
Autor: Eset Muračević
Objavljeno: 10. May 2017. 13:05:39
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.Aida... (2017-05-11 17:56:56)
Preko "Vijesti" sam saznala o pljački porodice Rodić koju su izvela trojica razbojnika a jedn aod njih je bio u staroj policijskoj uniformi.Sve ukazuje na crne trojke o kojima je govorio inspektor Brajušković a čija izjava nije uzeta u obzir od strane nadležnih organa. Ovo je neki odmetnik iz policije koji je ranije radio ove poslove i izbačen a sad je dobio nove vlasnike i želi da optuži bivše za koje je radio ovo.Uči zanatu nove od novih vlasnika. Ovi sad rade za mafijašku opoziciju i žele da zbune sve. Napad na Rodiće je možda poruka advokatu Rodiću koji nije advokat nijedne mafije.Pa se ovi bore da ga pridobiju za sebe. Jer je sramota raditi za one koji nose etiketu mafije a nije za onu skrivenu mafiju.Vrijeme je da tužioci obrate pažnju na ono što im može reći Brajušković kako bi se ovo otelo kontroli.
Aida... (2017-05-11 14:59:56)
ZLO SE MORA STALNO ISTRAŽIVATI DOK SE NE DEFINIŠE.KAD SE DEFINIŠE ONO JE POBIJEĐENO ALI SE POJAVLJUJE ONDA U DRUGOM OBLIKU.

Smjena Komija pokazuje nešto značajno. Pismo koje je pisao za kolege neko od kolega je poslao medijima.On kaže da mu nedostaje FBI a o smjeni je saznao preko medija.Radi se o časnom čovjeku kojega kolege cijene ali se plaše za svoju budućnost ako o tome nešto kažu javno.Pa su to uradili na ovaj način.Komi ima sve dokaze o umiješanosti Rusije u kampanji na Izborima u SAD-u.I ovako se taj proces zaustavlja jer je nakon toga došlo do susreta Trampa i Lavrova.To je bio uslov da dođe do dogovora o miru u Siriji.Tramp želi uspjeh dogovorom i odlučio se da Komi bude žrtva mira u Siriji.Rusija će se povući iz Sirije i tako će javnost misliti da su zajedno došli do dogovora o miru u Siriji.Istraga je zaustavljena smjenom Komija ali dokazi postoje i dalje i biće korišćeni za sudksi proces ako Putin se ne povuče iz Sirije i tako se ne zaustavi bombardovanje djece hemijskim oružjem.Tramp ionako sad zna da je došao na funkciju zbog ruskih napada koji su dokazani i u Francuskoj.Tako da će se povući džentlmenski i predati vlast Klintonovoj samo da uradi još neke poslove i pomiri zaraćene strane u svijetu bez korišćenja oružja. Iako ima najmodernije oružje ne želi da ga upotrebljava nego da do mira dovede mirnim putem.Komi je bio na čelu FBI-a i onda kad se vodila istraga u jeku kampanje protiv Klintonove i dokazala da nije kriva.Iako je njega Obama postavio na to mjesto,on je radio svoj posao profesionalno.Pa će se i vratiti na to mjesto kad dođe Klintonova.Iako je to što je radio profesionalno njoj škodilo u kampanji ali ne puno.Jer je ona imala pobjedu da nije bilo hakovanja.

Aida... (2017-05-11 06:03:00)
TAČNO TAKO!MALO AKO POPUSTI PAŽNJA ZLO SE MNOŽI I JAČA.BRZO ORGANIZUJE.


Bog voli heroje a dokaz je da će uvijek da šalje one koji će tražiti pravdu za njih u ime Boga.Borba Miša Kovača kao oca za istinu o pogibiji njegovog sina Eda se podrazumijeva.Edove roditelje boli gubitak djeteta i nepravde nakon toga.Ali je Edo heroj koji je branio zemlju i narod od agresora i Bog ga ne ostavlja samog.Onaj ko vjeruje u Boga gdje god bio u ime Boga će se boriti za istinu o tome što se desilo ovom hrvatskom branitelju i svim drugim herojima stradalim na braniku napadnute domovine Hrvatske,BiH,UkraJine i drugih zemalja žrtava agresija i zločina protiv čovječnosti .Možda je neko ucijenio predsjednicu Hrvatske pa kaže da treba ići naprijed i ne obazirati se na prošlost jer nije izgubila nikoga u ratu i nije branila zemlju na čijem je čelu.Pa joj je lako da je sramoti s ustaškim grbom u rukama. Ali nikad Bog neće zaboraviti one koji su u Njegovo ime ginuli za slobodu i pravdu,braneći nejake.Slušala sam Miša Kovača kako kaže da je advokat Hodak htio da pokrene postupak za utvrđivanje istine o pogibiji njegovog sina.Pa je nakon toga ubijena na kućnom pragu Hodakova kćerka.Mišo Kovač je jak i karakteran čovjek i poznati umjetnik koji svoj patriotizam pokazuje svojim pjesmama.Ostao je reče u zemlji kad je bilo najgore a njegov sin je branio zemlju. Sin mu je stradao a vlasti tvrde samoubistvom a on kaže da je ubijen.Neko ga je htio lišiti priznanja za odbranu domovine samo zato što mu je otac poznat pa bi tako bio još poznatiji.Bojali su se da će zasjeniti one koji žele da budu poznatiji od onih koji su založili živote i oslobodili Hrvatsku. Hoće da mu oduzmu zaslužene počasti samo zato što mu je otac poznat i karaklteran.Pa bi sigurno imao još više uticaja i vodio zemlju na putu časti i u znak sjećanja na ubijene heroje čijim djelima neko želi da se diči a malo je dao.Svi naj bolji komandiri Domovinskog rata su poginuli a bili su lideri i sinonim časti koje su vojnici voljeli i poštovali jer su bili na prvim borbenim crtama. Svi oni su izginuli i odata im je počast a da su bili bolje čuvani oni bi danas vodili Hrvatsku najbolje. Jer niko ne može voditi zemlju bolje od onih koji su se prvi javili i stalu u njenu odbranu pred nadmoćnijim agresorom.Četvrta sila u naoružanju u svijetu ih je napala goloruke i oni su odbranili svoju domovinu kao bosanski heroji BiH. To je ponos Hrvatske i BiH a sramota svih vrsta agresora.Koju ne priznaje jer zna da je to sramota. Kad je ljudsko srce branilo zemlju od najmoćnijeg naoružanja.kao što se Palestnci brane nenaoružani decenijama. Mora se otkriti ko je ubio sina Miša Kovača i sve što se dešavlao a nije razjašnjeno.DFok žrtva poginulih i teško ranjenih brantielja ostaje sjajna i vječno zvjezdana i u Hrvatskoj i BiH.Da im osvjetljava puteve dok agresori ostaju u tami sramote sve dok se ne pokaju i ne priznaju i ne osude zločine protiv čovječnosti i genocide.Luča kajanja,stida i srama može da osvijetli budućnost agresora a do tada ih treba stalno opominajti da je upale kako bi išli naprijed.