Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

Podgorica
KRIVOKAPIĆEVI SDP-OVCI U ODBRANI LIKA I DJELA NARKO-BOSOVA I BJEGUNACA SA INTERPOLOVE POTJERNICE
Autor: Koča Pavlović
Objavljeno: 13. May 2010. 18:05:22
Kako Krivokapićev SDP može u Pljevljima biti na zajedničkoj listi sa DPS-om, i kako može dozvoliti da im predvodnik na pljevaljskim izborima bude Filip Vuković, isti onaj koji tvrdi da je priča o kokainskom švercu pretjerana, te da je Darko Šarić dobar momak i da on tog bjegunca ne bi nikada prijavio niti odao!?

Mafijaša i narko dilera Darka Šarića štiti Đukanovićeva privatna država Crna Gora

SDP-ovac Filip Vuković saučestvuje u odbrani lika i djela narko-bosa i bjegunca od Interpolove potjernice


Licemjerno je i neodrživo da se SDP u Podgorici predstavlja kao “ČIST IZBOR”, a da u Pljevljima, u koaliciji sa Filipom Vukovićem, taj isti SDP saučestvuje u odbrani lika i djela narko-bosa i bjegunca od Interpolove potjernice.

Svojom jučerašnjom izjavom, nosilac liste DPS-SDP-LP je tu koaliciju, koja se navodno zalaže “ ZA EVROPSKA PLJEVLJA”, jasno definisao kao “kokainsku koaliciju”, čiji je glavni zadatak da sačuva vlast, i da od Pljevalja napravi sigurno utočište za Darka Šarića i za druge zaslužne i uspješne pljevaljske mafijaše. A Šarić će, tome se nada Filip Vuković, ovu podršku znati da cijeni, i pomoći će mu u ovoj predizbornoj kampanji!

Svakome ko je elementarno pošten ovo bi moralo biti dovoljno da odmah napusti tu “kokainsku koaliciju”, i to su SDP i njegov lider dužni da odmah urade. Ako ipak ostanu u Šarićevoj pljevaljskoj koaliciji, tada će biti jasno da i Krivokapić ćuteći misli ono što Vuković glasno govori – da je Darko Šarić dobar momak, i da ga Ranko, Filip, i Popovićeva Liberalna Partija, ako 23.maja pobijedi, neće nikome odati niti izručiti!

Dali je to koncept za koji se zalaže Krivokapić - da privredni razvoj Pljevalja bazira na Šarićevom kokainskom biznisu? Dali su to “ EVROPSKA PLJEVLJA” koja SDP, skupa sa DPS-om i Liberalnom partijom, navodno želi da izgradi?

Tužna je ova pljevaljska epizoda SDP-a, partije koja je 90-ih branila pljevaljske Bošnjake od paravojske Čeka Dačevića i Filipa Vukovića. Danas se SDP ulaguje Šariću i nada se njegovim parama, sa kojima će pokušati da iste te pljevaljske Bošnjake privoli da glasaju za njihove sadašnje koalicione partnere – istog onog Čeka i Filipa! Tako se ne grade evropska Pljevlja, to nije put napretka već put ponižavanja jednog naroda, izolovanja i upropaštavanja jednog grada, i put nestajanja jedne nekada časne i ponosne partije, za Koaliciju “BOLJA CRNA GORA” Koča PAVLOVIĆ, član Predsjedništva PZP.Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora:
» BUKOVICA I CETINJSKI BADNJAK
07. January 2011 14:00