Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
ICTY analiza
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

Isprdavanje Pajovića i Pozitivne
ALTERNATIVCI OTIŠLI KOD PAJOVIĆA: "HVALA ŠTO STE SPASILI VLADU KAD JE NAJTEŽE BILO"
Autor: Vijesti
Objavljeno: 15. February 2016. 13:02:56

Članovi Alternative na ulazu u Pajovićevu zgradu


Na poleđini ogledala napisali su: "I reče: "Što ćete mi dati, da vam ga predam?" Oni mu isplatiše trideset srebrnjaka..." Matej 26, 15"

Alternativci otišli kod Pajovića: "Hvala što ste spasili Vladu kad je najteže bilo" Članovi Alternative na ulazu u Pajovićevu zgradu

Članovi Alternative Crne Gore danas su išli u kućnu posjetu Darku Pajoviću, lideru Pozitivne Crne Gore da mu se, kako kažu, zahvale na na usluzi koju je učinio čitavom crnogorskom narodu, "spasavajući Vladu Crne Gore kada joj je bilo najteže".

"Alternativa Crna Gora i njeni članovi nijesu danima imali mira, sve strahujući da bi Vlada mogla da izgubi povjerenje svog naroda. Taj strah nije prestao sve dok Pozitivna nije uspjela da spasi Vladu. Da bi s ezahvalili Pozitivnoj, i gospodinu Pajoviću posebno, otišli smo danas na čestitku. Kako dolikuje domaćinskoj kući, otišli smo sa bocom domaće "Milovače" i ogledalom (malim, koje je moguće ponijeti i u Skupštinu, potpuno neprimjetno)", navode iz Alternative.


Alternativci, posjeta Pajoviću Ostavili "Milovaču" ispred vrata (Foto: Alternativa Crna Gora)Na poleđini ogledala napisali su: "I reče: "Što ćete mi dati, da vam ga predam?" Oni mu isplatiše trideset srebrnjaka..." Matej 26, 15"

"Nažalost, iako se iza zatvorenih vrata nalazio neko, nijesu željeli da prime goste Alternative. Vjerovatno nijesu htjeli da se obrukaju i da goste sačekaju samo sa platformom za pregovore. Naravno, nijesmo im zamjerili to...", kažu iz Alternative.


Foto: Alternativa Crna GoraOstali prilozi:
» BOSANSKI JEZIK U BOSANSKOJ KUĆI U BIRMINGHAMU
B.net | 21. February 2019 13:11
Ostali prilozi istog autora:
» GDJE SUNCE NE GRIJE
02. February 2018 18:58
» OVO JE PRVA FOTOGRAFIJA NOVE VLADE
30. November 2016 13:42