Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

MUFTIĆ PORUČILA MIJATOVIĆU, SDP DRUGOVIMA I RS-OVCIMA: TO ŠTO NAZIVATE "RS" JE GENOCIDNA TVOREVINA!!!
Autor: B.net
Objavljeno: 15. January 2020. 15:01:06

Vojine, to da ćete nam ulijevanjem straha stati na put našoj borbi za istinu o srpskoj agresiji i srpskom genocidu nad Bošnjacima, te očuvanju kulture pamćenja, varate se.


Povodom četničkih prijetnji SDP-ove uzdanice i Vojina Mijatovića, kako će podnijeti prijave protiv svakoga ko tzv. RS, nazove genocidnom tvorevinom, upućene između ostalih i Denisu Bećiroviću, oglasila se publicistkinja Elmedina Muftić:

- Vojin Mijatović i SDP kao ideološki i sljedbenik i protagonist SANU-a, trebaju znati da ovo više nije 1945.godina, i da više četnicima nije moguće kokarde zamijeniti petokrakama i nastaviti genocid u miru nad Bošnjacima.
Kao što Vojin i njegovi drugovi iz SDP-a trebaju dobro da zapamte, da to što oni nazivaju RS je GENOCIDNA TVOREVINA, nastala na krvlju i kostima preko 100000 ubijenih Bošnjaka, na kricima 40000 silovanih Bošnjakinja, na hiljadama ubijene djece, da milionima protjeranih.
To da će Vojin podnositi nekakve prijave što mu se to njegovo političko nedonošče naziva jedinim pravim imenom GENOCIDNA TVOREVINA, plaho nas brine, mi se takvih k`o Vojin nismo bojali ni ‘92. dak su nam sa naoružanjem i kamama golorukim u kuće upadali. Neka se Vojim, Helez i ostala velikosrpska bratija pripaze da ne bi na traktorima umjesto u vlasti završili.
To da ćete nam ulijevanjem straha stati na put našoj borbi za istinu o srpskoj agresiji i srpskom genocidu nad Bošnjacima, te očuvanju kulture pamćenja, varate se. Mi se četnika i početnika ne bojimo. Samo prije nego podnesete prijave za to što GENOCIDNU NAZIVAMO GENOCIDNOM, pohapsite onu genocidnu bagru što se postrojava po Višegradu, što urliče po Srebrenici, one što negiraju genocid.
To što mislite da ćete Bošnjake ušutjeti, varate se.
Glasniji smo nego ikada u svjedočenju da je to što se naziva nekim entitetom u BIH - GENOCIDNA TVOREVINA!!!
Podnesi prijavu Vojine, baš bi me obradovao, poručila je publicistkinja Elmedina Muftić.Ostali prilozi:
Ostali prilozi istog autora: