Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

 
Vijesti


PORAZ CIVILIZACIJE: VLASTI SRBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE PROGLASILI DAN ŽALOSTI ZA UBIJENIM SRPSKIM TERORISTIMA NA KOSOVU
Procitaj komentar

Autor: B.net
Objavljeno: 26. September 2023. 22:09:14
Slike i snimci sa Kosova (selo Banjska kod Zvečana) obišli su svijet. Svi smo vidjeli šta je režim u Beogradu sa Srpskom pravoslavnom crkvom priredili sa terorističkom grupom do zuba naoružanih zlikovaca. Na početku srpski teroristi ubili su jednog kosovskog policajca koji je bio na dužnosti, časno braneći svoju državu, dok su dvojica njegovih kolega ranjeni. Naravno, njih treba žaliti i treba biti Dan žalosti jer je ubijen od terorističke ruke.

U antiterostičkoj akciji kosovske policije i specijalaca koji su vodili i ubili ili ranili do zuba naoružane srpske teroriste, ne podliježu bilo kakvom žaljenju a kamoli Danu žalosti.

Vlada Srbije i manjeg bh. entiteta su proglasili 27. septembar - Dan žalosti, to najbolje pokazuje koje izrežirao teroristički čin na Kosovu, a najbolje svjedoče snimci jednog dijela zaplijenog naoružanja i snimci bježanije.

Međutim, OHR kao tumač Daytonskog sporazuma i koji ima ovlasti u cijeloj državi BiH, mora se suprostaviti odlukama Vlade genocidne tvorevine, da proglašava Dan žalosti na tlu države BiH, jer se radi o srpskim teroristima koji su izvršili napad na drugu državu, odnosno Kosovo i službenike njene policije.

Molim Gospodara Svjetova da nevino ubijenom pripadniku Policije Kosova Afrimu Bunjaku podari Džennet, njegovoj porodici veliki sabur i ponos svim građanima Kosova da su imali jednog takvog heroja koji je protiv srpskih terorista položio život za svoju domovinu.

VRHOstali prilozi:
» BOSANSKI NOVI: SJEĆANJE - TRAJNI ZADATAK I OBAVEZA
Ferhat Korajac | 24. July 2024 13:46
» ŽUBOR ISTINE ŠTO U VALOVIMA ZAPLJUSKUJE NAS
Ferhat Korajac | 21. July 2024 16:01
Ostali prilozi istog autora:
IKCGusinje2.jpg
Bosnjackakucabanner.jpg
Optuzujembann.jpg
Feljtonalijaizetbegovic.jpg
fastvee.gif
EnesTopalovic54.jpg
AtentatnaBosnuavdohuseinovic1mart2022ad.jpg
Beharban.jpg
RancSalihSabovic.jpg
DokfilmBosnjaci454.jpg
hrustanbanner20april2020.jpg
BANA34234.jpg
ArmijaBiH.gif
NjegosMilo.jpg
bosanskahistorijabanner.png
zlatni ljiljani.jpg
njegosvirpazar.gif
Istraga-poturica.gif
sehidska_dzamija_plav140x80.gif
hotel_hollywood_ilidza_sarajevo.gif