Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
VESNA MEDENICA SVOJIM SUDIJAMA IZDALA NAREĐENJE DA IBRAHIM ČIKIĆ MORA BITI OSUĐEN
Autor: Tim Bošnjaci.Net
Objavljeno: 13. April 2011. 12:04:52
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.Omer-PG (2011-04-15 07:50:11)
“Sveti princip Englsoca. Novogor, dvomisao, mijenjanje prošlosti.”
Tako je pisao Orvel u 1984-oj.
Sveti princip Crnogoraca(savremenih) je isti: novogovor, dvomisao, mijenjanje prošlosti.
Ima i pravo predhodni komentator. Dok Bošnjaci u Crnoj Gori glasaju ratno-mafijašku organizaciju pod nazvivom DPS i kunu se u apsolutnog vladara Crne Gore i navedene organizacije(nikako partije), zaslužuju upravo ovo što im se dogadja.

teslic78 (2011-04-14 19:53:01)
DOK GOD BOSNJACI U CRNOJ GORI GLASAJU ZA MILA,
ZABOLE ME ZA SVA NJIHOVA STRADANJA.

Sonja Radosevic (2011-04-14 10:32:29)
U besudnoj zemlji sudi se zrtvama pa je sasvim logicno da u nijima, u vlasti i njenim institucijam sjede dzelati i zlocinci. Zlocinci i po komandnoj i politickoj odgovornosti.
Vesna Medenica je samo jedna sraf na aparatu koji je u raspadu a koji vjestacki odrzava u zivotu vec 20 godine one koji bi u svim zemljam gdje vlada klima pravde i pravednosti , bili daleka proslot. Razmisljali o svojim zlocinima u Spuskom ili nekom drugom zatvoru.
Ovako, oni i njihovi kerberi drze sve nas u Prokletoj avliji. Zivoti nam prodjose u okeanima nepravdi , lazi i obmane. Rijetko koji se odupiru proganjani su, hapseni, sudjeni poput Ibrahima Cikica . Ili Slobodana Pejovica. Tuzno je da u lov na ,ove predstvanike endemske vrste ,, crnogorska vlastela ciji je zastitni znak vrhovna drzavna tuziteljka Ranka Carapic I predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, ,,regrutuju ,, ili pripadnike njihovog naroda , sto je slucaj kod Cikica ili predstavnike porodica zrtava sto je slucaj kod ratnog zlocina deportacije Muslimana iz Crne Gore 1992.godine.
U oba slucaja na zrtve su krenuli ,,zrtvama,,. No, to je samo odraz jedne sizofrene vlastele koja u poslednjem cinu pokusava ubiti sve svjedoke svoje mahnitosti. U slucaju ratnog zlocina deporatcije, za koji bi, da je bilo kakve, Bozje ili ovozemaljske pravde, odgovarao prvo Milo Djukanovic a potom I Bulatovic I Marovic, u hajku protiv jedinog svjedoka ukljuceni su I Seki Radoncic, sto I ne cudi ako se ima u vidu saradanja negovog brata Fahrudina Radoncica sa Milom Djukanovice, ali I Marko Vesovic, koga su upleli u njihovu prljavu igru .
Nadati se da je ovo poslednja faza ludosti u kojoj sizofrena vlast u Crnoj Gori krece ka samounistenju.

Sonja Radosevic (2011-04-14 10:14:01)

U besudnoj zemlji sudi se zrtvama pa je sasvim logicno da u nijima na prijstolima vlasti i njenim institucijam sjede dzelati i zlocinci. Zlocinci i po komandnoj i politickoj odgovornosti.
Vesna Medenica je samo jedna sraf na aparatu koji je u raspadu a koji vjestaci odrzava u zivotu vec 20 godine one koji bi u svim zemljam agdje valad klima pravde i pravednosti , vec odvano bili daleka proslost. Razmislaji o svojon odgovornosti u Spuskom ili nekom druogm zatvoru.
Ovako oni i njihovi kerberei drze sve nas u Prokletoj avliji. Zivoti nam prodjose u okeanima nepravdi , lazi i obmane. Rijetko koji se odupiru

Adnan Koljindar (2011-04-13 14:41:58)
oni Crnogorci a mi crnci - kako goj da obrnesh mi krivi.
Adnan Koljindar (2011-04-13 14:41:48)
oni Crnogorci a mi crnci - kako goj da obrnesh mi krivi.