Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
UBIJALI SU NAS KAO BOŠNJAKE, MRZILI NAS ZBOG ISLAMA, ZATIRALI NAM TRAG ZBOG BOSANSKOG JEZIKA
Autor: Esad Krcić
Objavljeno: 29. September 2013. 22:09:08
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.trend (2013-09-30 23:50:18)
Sve dok se ne ukine Republika srpska nastala na GENOCIDU i PROGONU i dok srbi ne budu slijedeli put Njemacke ,priznali GENOCID, trazili oprost od zrtve od Bosnjaka , nema pomirenja i mira u BiH. Bosnjaci su svesni da moraju cuvati suverinitet i intigritet BiH , da nece izdati emanet vise od sto hiljada najboljih sinova Sandzaka i BiH koji su svoje zivote ugradili u temelje BiH. Opstanak BiH zavisi od onih koji su goloruki ustali u odbrani BiH na celu sa Generalom Halilovicem i Akademikom Ejupom Ganicem.Oni su spremni kao i 92 da uzmu pusku u ruke i da stanu na braniku BiH sa svojim Generalima Seferom Halilovicem i Ramizom Drekovicem. Mi Bosnjaci nikada nismo bili jaci, Bosnjacka Dijaspora je velika snaga spremna da sve sto ima zrtvuje za povratak na svoja vijekovna ognista. Mi protjerani iz Genocidne tvorevine za razliku od nasih lidera izdajnika svog naroda i BiH nikada necemo priznati Republiku srpsku. Mi cemo se na svoja ognista vratiti u tome nas niko nece i nemoze sprijeciti. Radije cemo svoje zivote dati nego zivjeti pognute glave rastureni po cijelom svijetu bez ikakvih prava. Niko nije imao pravo da se u ime nas protjeranih odrekne nase babovine i pola BiH u korist Dzelata. Sandzak treba da je ponosan na svoje najbolje sinove koji su prvi ustali goloruki u trenarkama i patakima u odbrani BiH. Prva meta cetnickog napada uoci rata u Banja Luci bila je kuca Sandzackog intelektualaca sa PESTERI koji se na vrijeme suprostavio srpskom FASIZMU. Mi Bosnjaci ponosni smo na svoje najbolje sinove Sandzaka i BiH. Mi cemo dosledno slijedeti VIZIJU Muftije Zukorlica naseg lidera Bosnjackog pokreta. Mi cemo ocistiti nase redove i nastaviti sa ujedinjenem i organizovanjem Bosnjaka cijelog svijeta sa ciljem da nam se nikada ne ponovi GENOCID!!!
Crni_Labud (2013-09-30 18:36:03)
Da li mi iko moze reci da li Sefer ima u buducnosti prilika da bude nas voda umjesto lopova, neznalica i nesposbni iz SDA? Ili oni rade zajedno?( mislim da ne?). Kakvu tezinu ima ta stranka u Bosni?

Koliko zapravo nas ga narod poznaje (van rata) i podrzava? Ja licno neznam nista u vezi njega i njegove politike, to jeste stranke ali mi ovaj covjek izgleda zapravo casni covjek.

As'Salam'Alaîkum i Pozdrav, Generale.

- "UBIJALI SU NAS KAO BOŠNJAKE, MRZILI NAS ZBOG ISLAMA, ZATIRALI NAM TRAG ZBOG BOSANSKOG JEZIKA."

Selam i Pozdrav.

blinker1044 (2013-09-30 17:37:05)
Najbolji Bošnjak u zadnji 100 god ,general SEFER HALILOVIĆ ,šteta što nije vodio armiju BIH do kraja ,samo nas on može i spasiti !!!
Munir Mujezinovic (2013-09-30 15:47:36)
Čdesto se ustrućavam da bilo što kažem poslije dobro napisane rječi. Upravo sada ne želim ništa napisati da ne poremetim poantu sveg napisanog. Hvala ti gospodine generale Sefere Haliloviću, posebno na pravij dijagnozi koju ste dali za bolest onog bolesnog djela srpskog naroda. To je tako dobro rečeno da moram citirati da u parafraziranju ne pogriješim;"UBIJALI SU NAS KAO BOŠNJAKE, MRZILI NAS ZBOG ISLAMA, ZATIRALI NAM TRAG ZBOG BOSANSKOG JEZIKA."Ovo je dobra vodilja za naše ideje u budučnosti. Specijalno zato što je tačna i što nejma ni prave pameti a ni one "njihove" iskrivljene da bi ovo mogli drugačije definisati.

Podrška velika i autoru ovog intervjua gospodinu Krciću, uz moju poruku: Krckat će mo ih sve dok krivicu ne priznaju i okane se nemoguće misije "uništavanja" Bošnjaka i svega što je bošnjačko.

"Bošnjaci su ponovo došli!"

aleksa (2013-09-30 14:19:12)
AFERIM generale podrzavam vas u svim rijecima-aferim!