Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Komentari citalaca
Molimo Vas da procitate pravilnik o postavljanju komentara
KARADŽIĆ MORA OTIĆI U HISTORIJU KAO JEDAN OD NAJVEĆIH ZLOČINACA
Autor: Anadolu Agency (AA)
Objavljeno: 23. March 2016. 16:03:16
Postavljanje komentara na priloge je trenutno suspendovano.AidaIdaAida (2016-03-24 08:56:31)
MNOGO SE TAJNI KRIJE IZA NAVODNOG OTPORA ATLANTSKIM INTEGRACIJAMA!
U Podgorici će na Trgu Nezavisnosti, za koju organizatori nijesu glasali, se danas u 20. časova održati protestni skup povodom izricanja presude Radovanu Karadžiću kao i u BH entitetu Republika Srpska.Na tom skupu se očekuje pokušaj nasilnog zauzimanja Skupštine, kao na prethodnom protestu , što je cilj kako premijera, tako organizatora ovoga protesta, kako bi se iz Skupštine uzeli dokazi o umiješanosti mnogih u ratnim zločinima i zločinima protiv čovječnosti. Zbog tih dokaza je Krivokapić uspijevao da opstaje na funkciji, iako je ranije objavljeno da je on uništio sve te materijale koji dokazuju ratne zločine vrha DPS-a i dijela opozicije koju je formirala ANB. Navodno, će po najavi organizatora taj skup da bude posvećen protestu protiv članstva u NATO i da je povod navodno godišnjica NATO bombarodvanja u kojem je nažalost stradalo mnogo nedužnih civila, među kojima je bilo nažalost i dječjih žrtava. Svjedoci smo da su prethodni protesti bili dugotrajni i rezultirali su takođe pokušajem zauzimanja Skupštine, što mnogi prisutni nijesu vjerovali da se može desiti.Jer su pozvani da se bore za pad kriminalne Vlade a zloupotrijebljeni su u pokušaju upada u Skupštinu,zbog čega je reagovao i nadležni tužilac. Reagovanje policije i tužilaca u tom momentu je bilo uvredljivo za građane jer su mislili da policija hapsi opozicionare. Vlada je to kvalifikovala kao pokušaj državnog udara.Danas je sutkinja odbila tu tužbu kao neosnovanu.Vlada i svi koji su tada odobravali hapšenje i podnošenje tužbe sada ćute. Pošto mu nije uspjelo rušenja Skupštine,premijer je pokrenuo razrešenje predsjednika Parlamenta i to po hitnom postupku. Toliko mu se žuri da skloni Krivokapića i spriječi da dokazi pođu u pravo vrijeme na pravo mjesto da je danas povukao svih četrnaest Vladinih predloga iz procedure za skupštinsku raspravu kako bi se održala glavna tačka za njega, a to je smjena Krivokapića i spriječila predaja dokaza nadležnim organima. Međutim,Krivokapić je i to preduhitrio i odložio Sjednicu do daljnjeg.Zbog čega je za očekivati da će i sjutra biti pokušaja nasilnog ulaska u Skupštinu kako bi se uzeli dokazi o premijeru i mnogima koji će biti sjutra na tom protestu i spriječilo njihovo gonjenje za ratne zločine ali i mnoge druge radnje koje ne bi željeli da im javnost sazna.Jer se dokazi suprostavljaju onome kako se prikazuju javnosti.Dokazuju ih drugačijima nego što se predstavljaju. Što se do sad sve i izbjegavalo. Pa su svi postupci za ratne zločine završavali oslobađajućim presudama.
Skupštinu su na prethodnom protestu čuvali dobri specijalci. Na koje su nasrnuli huligani pod fantomkama koji su izašli iz DPS-a a na ulicama su bili kriminalci u uniformama specijalaca i tukli narod u nadi da izazovu rat.Za napad na specijalce ispred Skupštine niko nije odgovarao.Jer su bili lojalni službi i ministru iz SDP-a. Koji je u međuvremenu smijenjen.Tako da će ovoga puta Skupštinu čuvati Milovi specijalci i dozvoliti upad u Skupštinu i otimanje ratnih dokaza. Što je dokazano i svjedočenjem komandanta SAJ-a kod tužioca kad je on kazao da ne poznaje ljude koji su bili obučeni u uniformama SAJ-a a koji su tukli narod a što je pravovremenom intervenicjom Ambasade SAD-a zaustavljeno a time i eskalacija građanskih sukoba. Što je cijelo vrijeme cilj onih koji nešto kriju i koji se plaše otkrivanja tajni i odgovornosti za njih. U međuvremenu bivši policajci protestvuju i najavljuju radikalne poteze zbog neisplaćenih otpremenina i zarađenih penzija.Dok su agentima ANB-a isplaćene ogromne otpremnine i penzije za isti radni vijek. Pošto su ih saslušali iz Vlade oni koji su u njoj političkom korupcijom,to znači da će da oni sjutra angažuju bivše policajce i daju im otpremnine i penzije kao agentima ANB-a ili udbe ako sjutra zauzmu mjesta onih koji su otjerani a koji su na prethodnim protestima zaštitili Skupštinu i vrijednu dokumentaciju u njoj. Uskoro će i presuda Šešelju koji je spalio zastavu Hrvatske nakon čega je likvidiran Salopek a onda Evropske Unije i NATO-a nakon čega su se desili teroristički napadi u Briselu i to uoči sjutrašnjeg dana. Kao da je neko dao znak nekome da kazni Brisel zbog sjutrašnjih događaja, presude Karadžiću i godišnjice NATO bombardovanja SRJ. Brisleska policija je objavila da iza terorističkih napada stoje lica sa debelim kriminalnim dosijeima a ne vjerski fanatici povezani sa terorističkim akcijama. Razotkrivanjem svih dešavanja iz devedesetih će se rasvijetliti i ovi tragični događaji koji su samo njihova posledica. Problem će se riješiti ujedinjavanjem svrstavanjem časnih policija i građana na jednu stranu i kriminalaca na drugu.
Te pobjedom ovih prvih i istine i pravde koje uvijek iako sporo dolaze na sreću onih upornih koji ih čekaju.Sve su ovo posledice izbjegavanja suočavanja sa ratnom prošlošću vlasti i priznavanja isine i preuzimanja odgovornosti za istu.