Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

Vijesti

ZA ANTIFAŠISTIČKI, MULTIVJERSKI, MULTINACIONALNI, SEKULARNI, GRAĐANSKI, SLOBODNI NIKŠIĆ
Autor: B.net
Objavljeno: 17. February 2021. 15:02:35


Crnogorski pokret će organizovati skup 20.februara 2021. u sali Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 12:00 ura! Na skup i na okup su pozvane sve suverenističke, procrnogorske snage da svi zajedno pošaljemo poruku klerofašističkom i velikosrpskom nasrtaju na Crnu Goru – no pasaran! Kao jedan smo obavezni da sa našim prijateljima iz manjinskih političkih predstavnika pokažemo da je ovo zemlja slobodnih građana, evroatlanski opredjeljenih, posvećenih zapadnoj demokratiji i njenim vrijednostima, koji ne pristaju da budu satrapija nekakvog nakaznog „srpskog sveta“!

Karte su otvorene, sad je jasno ko đe pripada. Nikada više ne smijemo dozvoliti da nas prevare konfidenti stranih interesa, maskirajući se nekakvim tobožnjim građanstvom, iza kojeg se krije beskrupulozna namjera da se Crna Gora učini kolonijom velikosrpskih deluzija, klerofašističkom ispostavom i tuđom metlom.

Vrijeme da shvatimo ko nam nije prijatelj, kome se u Crnoj Gori ne može vjerovati i da sadašnjoj vlasti jasno kažemo da nijedna patriotska organizacija neće nikada, ninajednom nivou ulaziti sa njima u bilo kakve dogovore. Za nas su oni ispostava stranih, nenaklonjenih Crnoj Gori interesa!

Svi zajedno, udruženi u jedan poklič – za antifašistički, multivjerski, multinacionalni, sekularni, građanski, slobodni Nikšić!!! Za Nikšić Mila Šobića. Vita Nikolića, Ljuba Čupića, Joke Baletić i svih onih koji su sanjali slobodnu, suverenu Crnu Goru, slobodni Nikšić i sve građane Crne Gore kao najveći idal.

Crnogorski pokret će poštovati propisane mjere vezane za pandemiju Corone 19 o broju prisutnih, razmaku i obaveznim maskama!Ostali prilozi:
» TURKOVIĆ: VEOMA VAŽAN I PRECIZAN STAV G7 O BIH
Anadolu Agency (AA) | 06. May 2021 14:28
» KURTĆEHAJIĆ: DRUŽE TITO OTKAD TEBE NIJE O NARODU NEMA KO DA BRINE
Akademik dr. Suad Kurtćehajić | 04. May 2021 15:47
» PRVI ORUŽANI OTPOR AGRESORU
Eset Muračević | 02. May 2021 15:21
Ostali prilozi istog autora:
» DAN GRADA SARAJEVA
06. April 2021 13:39