Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

 
Komentari
Iz ugla bivšeg kršćanina
SREBRENICA JE KRŠĆANSKI GENOCID NAD MUSLIMANIMA!
Procitaj komentar
Autor: Emin Marić
Objavljeno: 18. January 2022. 00:01:03
Ako se zarati, ponoviti će ga…

(Image credit: Pep Montserrat for The National)


Zašto Hrvatska nema problema s četnicima niti sa srpskim separatizmom? Razlog se zove Operacija Oluja. Aktualna situacija u Bosni i Hercegovini svjedoči koliko je spomenuta vojno-redarstvena operacija osigurala hrvatsku budućnost od svakog budućeg srpskog separatizma, novog rata, ali i koliko je ista moralno opravdana. Četnici neće prestati klati, ubijati, silovati niti dizati pobune dok god ih ima na teritoriju neke države. U stanju vlastite slabosti smišljaju i planiraju, a prelaze na djelo čim ojačaju.
Upamti Bošnjo! Ako se opet zarati, četnici opet izvrše genocid, a na kraju, ti opet pobijediš, ponovo ćeš imati novi rat nakon samo 30-40 godina ako ga ne dovršiš onako kako su ga i dovršili Hrvati u Hrvatskoj. Da je svijet 1995. godine dozvolio da se tzv. RS dokrajči kao što se dovršila tzv. SAO Krajina, danas u Bosni i Hercegovini ne bi postojala nikakva opasnost od novog rata ni od četnika.
Međunarodna zajednica, u kojoj najjaču riječ imaju kršćanske zemlje, nije intervenirala kada su kršćanski koljači vršili genocid u Srebrenici već je razoružala muslimane, ali je zato intervenirala kada je Banjaluci zaprijetio pad, onda kada je njihovu braću po krstu trebala stići kazna za sva zla koja su počinili, a to bi osiguralo muslimane od svakog budućeg četničkog genocida. Međunarodne kršćanske sile osudile su BiH na novi rat, a Bošnjake na novi genocid, onda kada su zaustavile pad Banjaluke i glavni su krivac za sve ovo što se upravo sada događa.
Hrvatima katolicima dopustili su da ostvare kakvu-takvu pravdu, ali ne i Bošnjacima muslimanima. Zašto? Na zapadu su najdominantnija kršćanska sila katolici i njima je prirodno podržati druge katolike (Hrvate) protiv ''kršćanskih heretika'' pravoslavaca (Srba). U tom slučaju, oni su na strani svojih. No, kada je rat između pravoslavaca i muslimana, za katolike je to ipak rat između islama i kršćanstva, bez obzira što je za njih pravoslavlje hereza. Ipak, krst je krst. Nikada muslimani nisu klali kršćane onako kao su oni jedni drugi, onako kako su katolici - ustaše klali Srbe i kao što su pravoslavci - četnici katolike. Muslimani u zadnjem ratu njima nisu učinili ni približno onakva zla kakva su oni jedni drugima, no danas su oni ujedinjeni protiv islama. Opraštaju si Oluju, protjerivanje iz Bosne, ustaške i četničke zločine iz Drugog svjetskog rata. A zašto? Kao što rekoh, krst je krst. Oni su u svemu razjedinjeni, samo u ratu protiv muslimana uvijek ujedinjeni.
Shvatite braćo, nikada kršćanima nećete biti dobri dok god ne budete slijedili njihovu vjeru. Jeste li im čestitali tzv. Božiće i Uskrse tijekom razdoblja Jugoslavije, posjećivali ih u doba tih praznika, pa su vas svejedno poklali? Jeste li danas prihvatili njihove nakaradne vrijednosti poput demokracije, ponad više nego oni sami, pa vas svejedno nazivaju ekstremistima i stalno dolaze sa novim zahtjevima? Koliko god da im se ulizujete, pristajete na kompromise kojima kompromitirate vlastitu vjeru, prihvaćate njihov sustav vrijednosti, oni neće vama biti zadovoljni. Naprotiv, oni tako osjete vašu slabost te postaju sve nametljiviji i sve agresivniji. Vi nemate krvi koliko su je oni žedni i neće biti zadovoljno vama dok god vas ne preobraze u ono što su i sami. Pokoravanjem njima nećete ih nikada zadovoljiti, ali ćete Stvoritelja svojeg tako rasrditi, stoga se nemojte čuditi još većem poniženju ili novoj kazni. I bit ćete poniženi i nazadni na svakom polju dok god se istinski ne vratite Allahovoj vjeri.
Ja sam bio veći dio svojeg života kršćanin i jako dobro znam kako oni razmišljaju, što misle o vama. Koliko god se vama to činilo nevjerojatno radi vaše naivne dobrote radi koje se ne možete poistovjetiti s njima, svjedok sam njihove patološke mržnje prema islamu i muslimanima te opće monstruoznosti kršćanske vjere. Cijelu povijest po svijetu siluju, kolju i nameću svoje vrijednosti.
Sjetite se riječi Uzvišenog:

''Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu. Reci: 'Allahov put je jedini Pravi put!' A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon Objave koja ti dolazi, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi niti odbraniti.'' (El-Bekare, 120)

Sve ono što ste vidjeli od strane kršćana, naročito u Srebrenici, nije nimalo slučajno već je sve to sastavni dio njihove vjere i zapisano je u njihovim svetim knjigama. Sva ona klanja djece, masovna ubojstva i silovanja nisu ništa drugo nego praktična provedba onoga što piše u Bibliji, ali i crkvenih učenja SPC-a koja su također velikim djelom utemeljena Biblijom.
(Biblija, Brojevi 31)

17) Stoga svu mušku djecu pobijte! A ubijte i svaku ženu koja je poznala muškarca! 18) A sve mlade djevojke koje nisu poznale muškarca ostavite na životu za se.
(Biblija, Ponovljeni zakon 20)

16) Ali u gradovima ovih naroda, što ti ih Gospod, Bog tvoj, daje u posjed, ne smiješ nikoga ostaviti na životu.
(Biblija, Psalmi 137)

9) Blažen koji zgrabi i smrska o stijenu tvoju dojenčad!
(Biblija, Ezekiel 9)

5) A drugima reče na moje uši: "Pođite za njim gradom i ubijajte bez milosrđa. Oči vaše neka se ne sažale i nemajte smilovanja. 6) Pobijte starce, mladiće, djevojke, djecu i žene; istrijebite ih sve do posljednjega. Ali na kome bude znak `tau`, njega ne dirajte. Počnite od mojega Svetišta!" I oni počeše od starješina koji stajahu pred Domom.
(Biblija, Samuel I. 15)

(3) Zato idi, i pobij Amalika, i zatri kao prokleto sve što god ima; ne žali ga, nego pobij i ljude i žene i djecu i što je na sisi…
(Biblija, Jošua 6)

21) I tada izvršiše kletvu ništeći oštricom mača sve što bijaše u gradu: muško i žensko, staro i mlado, volove, ovce i magarad.Citirane dijelove Biblije vidjeli smo više puta u njihovoj ratnoj praksi. Tijekom povijesti, ali i danas. U Srebrenici, u Iraku, Afganistanu, Čečeniji, itd.
Nepotpuno je reći da je Srebrenica velikosrpski genocid, kako to inače govore. Srbi i Hrvati su u osnovi isti narod kao i Bošnjaci, iako silom prilika, druga nacija. U stvarnosti, Srebrenica je kršćanski genocid nad muslimanima počinjen od strane međunarodnih judeo-kršćanskih sila, a od srpskih kršćana sproveden. Velikosrpska ideologija je dijete Srpske pravoslavne crkve, a svoje temelje ima u samoj Bibliji koja uči rasnoj superiornosti i sličnim idejama. Judejska učenja o ''Odabranom narodu'' iz Biblije SPC je samo kopirala i preuredila na srpski način. Sva četnička i velikosrpska književna djela, njihove ideologije, samo su modificirana verzija Biblije na srpski način. Ne zavaravajte se mišlju da je uzrok četničkih genocida nekakav Gorski vijenac, Načertanije, tzv. Sveti Sava i slično. Ne, braćo. Sve spomenuto rođeno je iz maternice SPC, odnosno refleksija Biblije i kršćanstva na srpski um. Sličnih kršćanskih klanja muslimana bilo je i prije postojanja četnika zar ne? Zar nismo svjedoci istog načinu klanja i masovnog ubijanja od strane drugih sljedbenika Biblije kroz povijest i danas: ustaša, krstaša, nacista, kolonijalista, Rusa, Amerikanaca i svih političkih pokreta nastalih u baš judeo-kršćanskoj civilizaciji. Svi oni vjeruju u istu knjigu.
Mnogi će vas kršćani pokušati obmanuti i reći vam da su dijelovi Biblije koje sam citirao tek dijelovi Staroga zavjeta te da su ukinuti dolaskom Isusa, odnosno Novoga zavjeta, bez obzira što smo sve Biblijske užase vidjeli u ratovima kršćana.
Zapravo, Novi zavjet još je gori i krvoločniji od Staroga, ma koliko god naizgled propovijedao mir. U njemu je zastupljena suluda ideja da je Isus (Isa a.s.) unaprijed umro za sve grijehe svijeta i da su svi oni unaprijed otkupljeni. Pa zašto je onda loše postupati po Starome zavjetu ako je oprost za sve u Novome? Zašto je loše biti koljač, silovatelj, genocidaš, ako je već sve unaprijed oprošteno i otkupljeno Kristovom smrću?
No, to nije jedini razlog njihove krvoločnosti tijekom ratove. Problem leži u još jednom djelu novozavjetne teologije. Jeste li se ikada zapitali zašto kršćani krste svoju djecu? Oni vjeruju da su svi ljudi naslijedili grijeh Adema (a.s.), da se u njemu rađaju te da se krštenjem čovjek ispire od toga grijeha i postaje kršćanin-vjernik. Za njih se svako dijete rađa grešno i kao nevjernik, ali to prestaje biti kada se pokrsti.
Što su onda, braćo muslimani, za njih vaša novorođena djeca, s obzirom da ih vi ne krstite? Ona su za njih grešna stvorenja jer nisu oprana od Ademovog grijeha. Zašto vas čudi kršćansko ubijanje vaše nekrštene čeljade tijekom povijesti i danas kada je za njih to ubijanje običnih nevjernika. Tijekom povijesti, crkva nije ni pogrebe pravila djeci samih kršćana koja bi umrla prije nego bi se stigla krstiti radi uvjerenje da su umrla kao nevjernici prljavi od grijeha Adamovog (tzv. Istočnog grijeha).
Uz sve navedeno, treba istaknuti i da dogmatsko kršćanstvo uči da svećenici mogu opraštati grijehe ili davati, u ime Boga, odrješenje od grijeha. Zašto onda ne griješiti, ubijati i silovati, ako ti pop to ''može oprostiti'' na ispovijedi?
O muslimani, braćo draga, ne vjerujte previše Americi niti Europi. Zar stvarno mislite da će oni, radi vas, pucati na svoju braću po krstu. Vidite, nagradili su ih radi genocida, dali im tzv. RS, a vas zaustavili. Osudili su par Srba reda radi, da se prekrije ovo o čemu vam govorim. Ipak, većina četničkih krvoloka šeće na slobodi i sjedi na važnim funkcijama. Zar ste ludi, a da vjerujete da će Amerika koja uništava muslimanske zemlje, jednu po jednu i vrši genocid nad muslimanima po svijetu, odjednom biti uz vas? I nemojte da vas obmanjuje smješno bombardiranje Srbije radi Kosova. U tome leži jedna puno dublja prevara i mali geopolitički interesi. No, da su četnici približno učinili Židovima ili Amerikancima ono što su Bošnjacima i Albancima, budite uvjereni da bi Srbija bila pretvorena u pepeo kao Njemačka poslije drugog svjetskog rata, a da su muslimani učinili Srbima ono što su oni njima, čitav međunarodni krstaški savez bi ih satro. Jasno, zapad ne voli Srbiju, te ''heretike pravoslavce'' i u geopolitičkom interesu im je biti protiv njih, ali kada muslimani mrvicu ojačaju, uvijek budu na strani pravoslavaca. Tako je bilo uvijek tijekom povijesti, a tako je i danas.
Shvatite, vaša braća su samo muslimani. Trebate težiti ka ujedinjenju islamskog svijeta, a ne sklapati prijateljstva s nevjernicima protiv drugih muslimana. Trebate se vraćati Allahovoj vjeri, a ne prihvaćati šejtanske moralne vrijednosti koje ubrizgavaju u mozgove vaše djece da bi vas držali pod okupacijom i pljačkali vas.
Ne vjerujte Americi ni Europi na riječ. Zar vas nisu razoružali u Srebrenici, obećali vam zaštitu, pa vas predali svojoj braći po krstu na klanje? Zar nisu oni glavni krivci postojanja tzv. RS-a i time sve ove nevolje u BiH? Zar nisu, tijekom povijesti, zajedno sa Srbima crtali karte Velike Srbije?
Ne vjerujte ni četniku, tom kršćanskom teroristi, kada vam govori da se mirno predate jer spreman je iskuhati vas živoga, vaditi vam oči ili zapaliti vas nakon što odložite oružje. Spreman je silovati vam ženu pred očima i ubiti vam bebu dok to gledate. To su činili, a to im je i u vjeri. U slučaju rata, ne puštajte ih u kuću ni pod cijenu života, a žene vaše neka budu vojno spremne za samoobranu. Ne predajte im se živi nikada. Bolje da vas metak probije nego nož satima reže, voda kuha ili nešto još gore. Vaš um jednostavno ne može zamisliti što su vam spremni raditi ako vas se dokopaju živih.
Najvažnije od svega, braćo draga, vratite se Allahu jedinom. Nemojte da prođe jedan namaz, a da Gospodaru niste pali na sedždu. Okrećite se prema kibli. I što više možete sklapajte prijateljstva s muslimanskim zemljama, a vaša državna politika treba raditi na ujedinjenju sa svim muslimanskim zemljama svijeta kao što i one trebaju raditi na tome. Povratak Allahu i islamsko ujedinjenje je rješenje.
Svo muslimansko poniženje je radi grijeha i oponašanja nevjernika, oslanjanja na nevjernike više nego na vlastitu vjeru. Neće vam biti bolje dok god se ne vratite Allahu, braćo draga. I opet će nevjernici učiniti i Srebrenice i Afganistane i Irake i Čečenije, ako se Stvoritelju svojem ne vratite. Zar treba čuditi Bošnju novi genocid, a slavi praznike onih koji su genocide nad njime vršili, prihvaća njihov političko-pravni sustav i vrijednosti, a Allahu jedinom ni na sedždu da padne? Zar ga treba čuditi siromaštvo i bijeda, a kjafirski monetarni sustav je prihvatio? Sve nepravde, korupcija i nazadnost u svakom području posljedice je ne držanja islama onako kako ga se treba držati. A kada su se muslimani, u davnoj povijesti, držali svoje vjere, bili su svjetska sila broj jedan na svakom polju: vojno, ekonomski, naučno, socijalno, itd.
NAPOMENA: Mnogi prosječni kršćani nisu svjesni koliko je kršćanstvo zapravo kancerogeno i krvoločno niti poznaju biblijska učenja. Problem leži u njihovoj religijskim, političkim i intelektualnim vođama koji u ratu postupaju onako kako Biblija i kršćanstvo uče te tako navode običan narod u zločin i grijeh. Sva genocidna učenja Biblije i kršćanstva daleko veći odraz imaju na podsvijest kršćanske civilizacije nego na svijest pojedinaca. Direktno ili indirektno formiraju njihovu geopolitiku i politiku, psihologiju i sociologiju, moralni sustav i razmišljanje. Ovaj tekst govori kako se kršćanska civilizacija ponaša kao cjelina, što ne podrazumijeva da je to ponašanje baš svakog kršćanskog pojedinca.


Autor je bivši kršćanin

VRHOstali prilozi:
» BITI ILI NE BITI
| 19. May 2022 21:56
» VELIKORUSKA POLITIKA I OKUPACIJA UKRAJINE
Božidar Proročić | 16. May 2022 13:17
» ČEMU PRISJEĆANJA „MACA OKO KAŠE“
Mr. Milan Jovičić | 10. May 2022 01:56
» VASPITANA DJECA
B.net | 07. May 2022 14:39
» ZAVIČAJNI PISAC BIHORA - REMZIJA HAJDARPAŠIĆ
Božidar Proročić | 29. April 2022 15:26
» FARUK DIZDAREVIĆ - SVETIONIK KULTURE BOŠNJAKA
Božidar Proročić | 26. April 2022 13:44
» UKRAJINSKA ODBRANA I USKRSNUĆE
Božidar Proročić | 25. April 2022 13:34
» SUDBINU PREUZMIMO U SVOJE RUKE!
Mr. Milan Jovičić | 15. April 2022 16:06
Ostali prilozi istog autora:
fastvee.gif
SrdjandDramanovic Studija.jpg
BosnaIzmjeneustava.jpg
Beharban.jpg
Kurtcehajicbanner45.jpg
RancSalihSabovic.jpg
DokfilmBosnjaci454.jpg
hrustanbanner20april2020.jpg
Bos-Eng-pasanbegovic.gif
BANA34234.jpg
ArmijaBiH.gif
bos-jezik.gif
NjegosMilo.jpg
almirhot.jpg
bosanskahistorijabanner.png
zlatni ljiljani.jpg
njegosvirpazar.gif
Istraga-poturica.gif
KDBH_Preporod.gif
Udruzenje Kultur Media banner.jpg
sehidska_dzamija_plav140x80.gif
hotel_hollywood_ilidza_sarajevo.gif