Bosnjaci.Net - Najcitaniji Web Magazin Bosnjaka u Bosni i Hercegovini i Dijaspori
Naslovna  |  Arhiva  |  Pretraga  |  Redakcija  |  O Bosnjaci.Net  |  Kontakt  |  Bosniaks.Net English

 
Kolumne


TKO JE ŽIDOVIMA UKRAO BOGA?
Procitaj komentar

Autor: Dr. Sead Alić
Objavljeno: 14. October 2023. 16:10:46
Taktika i strategija cionizma: ukrasti Boga Židovima iz Tore i koristit ga kao marketinško sredstvo za osvajanje prostora na Bliskom istoku koji će poslužiti kao najveći svjetski poligon SADista za discipliniranje arapskog svijeta i stvaranje obruča oko Moskve. Političke i vojne ciljeve obući u odore religije tako da svaki sukob postaje religijski. Iskoristiti patnju Židova ubijanih u Europi od Rima pa nadalje (posebno u II svjetskom ratu), tako što će se svako suprotstavljanje naoružanom cionistu moći proglasiti kao pokušaj novog holokausta. Organizirati spartansku vojničku državu brendiranu kao državu sljedbenika Tore. Izazivati domicilno stanovništvo na pobune sve dok ih se u ime propagirane obrane židovstva ne istrijebi s 'poligona'. U Gazi, a to je svima jasno, ponajprije i ponajviše ginu civili.

Dati svemu bezbožnom mitski religijski biblijski karakter. Ljubiti bližnjeg svog otimajući mu zemlju, dolaziti mu u posjete tenkovima, obasipati ga nebeskim krijesnicama, držati ga u stalnom postu, ograditi ga sigurnosti radi žicom i betonom. Svaku pobunu (proizvedenu produženim podružnicama svojih službi ili autentičnu) kazniti ubijanjem ne pobunjenika nego vlasnika zemlje sela, ulica ili gradova koji još nisu osvojeni.

Cionistička strategija je vojno-politička strategija hijerarhija Europe i Amerike koja brend religije koristi za proglašenje zločina ubojstava, zatvaranja u logore, bombardiranja i ostalih zločina - svetim činom. Cionizam je monstruozna krađa Boga u vojno-osvajačke svrhe.
Mediji, za koje se obično govori da pripadaju Židovima uglavnom ne pripadaju Židovima. Židovi po globalnim medijskim korporacijama (koji se danas prebrajaju i kojih uistinu ima mnogo) zapravo nisu Židovi.

I mediji i novinari - egzekutori su cionističkih hijerarhija koje danas s debelim kamatama naplaćuju sram Europe za milijune ubijenih Židova za vrijeme II svjetskog rata. To su izvršitelji ekonomskog lobija moćnika koji se smatraju većim i značajnijim od Boga. To su 'veliki inkvizitori' koji i optužuju, i sude, i ubijaju.

Pandemija je razotkrila jednostavnu istinu: Kad imate sve medije svijeta u rukama nije problem uvjeriti čovječanstvo da treba izvršiti kolektivno samoubojstvo. Naravno uz nazočnost skrivenih i nedodirljivih moćnika. Dio je to 'mudrosti' cionista koji su desetljećima pleli medijsku mrežu po svijetu. Danas je gotovo nemoguće reći bilo što protiv cionizma a da vas ne optuže za bogohulnika. A bogohulnici su zapravo cionisti koji su Židova ukrali Boga, Palestincima zemlju, a građanima svijeta moral.

Diljem svijeta egzekutori cionističke prevare na medijima postavljaju samo triki pitanja. Tjeraju sugovornike da se odrede na čijoj su strani. Hvale brzopotezne intelektualce koji na zidove svojih društvenih profila stavljaju zastave cionističkog poligona za vojno osvajanje i pretvaranje žrtve u zločinca.

Jedini pravi zidovi oni su koji su pretvorili palestinska naselja u geto. Jedina zastava koja bi se morala vijoriti sa svakog zida mislećih osoba zastava je kritičkog mišljenja, dijaloga, raskrinkavanja, zastava argumentiranih znakova, zastava koja bi bila simbol borbe protiv svih hijerarhija bez obzira na religijsku, nacionalnu, kulturnu, civilizacijsku ili bilo koju drugu pripadnost.

Najave cionista se obistinjuju. SADisti to podupiru. Stara dama Europa, odavno posustala, samo promatra kako proći s najmanjom štetom. Kulturno središte svijeta – Europa - šuti jer bi se netko mogao sjetiti njenih zločina. Jer je i sama nakon ubijanja Židova sudjelovala u ideji novog 'civiliziranog' oblika istjerivanja Židova. Ovaj put u mitsku 'obećanu zemlju'.

Stari video s Netanyahuom (koji se vrti društvenim mrežama) otkriva dio cionističke strategije. Treba udarati bolno i više puta. 'cijena koju plaćaju mora biti nepodnošljiva', govorio je taj bezbožni vjernik najavljujući odavno ono što danas radi. SAD, govorio je još uvijek aktualni Netanyahu, neće učiniti ništa.

Za razliku od takvih Norman Finkelstein kojemu je veliki dio obitelji ubijen u logorima ne želi tu činjenicu koristit kao opravdanje za iste metode prema Palestincima. I ne želi šutjeti. On je protiv i govori glasno.

Tko je zavirio u knjigu Židova Karla Marxa morao je shvatiti da postoji i državni terorizam. Država je postala igračkom u rukama hijerarhija, ekonomskih moćnika globalnoga karaktera.
Pred očima nam se odvija laž svemirskih razmjera. Na Boga se pozivaju oni koji u ime Boga ubijaju. Nekadašnji zatvorenici u geta danas zatvaraju u geta ljude koje su, dolazeći, s brodova velikim transparentima molili: Nas su ubijali...Nemojte nam vi ubiti nadu! Ideja 'odabranog naroda' prostituirana je na razinu isključivosti netolerantnosti i spremnosti na istrebljenje drugih (onako kako su sami istrebljivani).

Svijest o totalitarnom karakteru globalnih medija prodrla je i do svijesti pojedinih političara. Ne treba naime ići u duboke analize. Dovoljno je pogledati ponašanje medija u ratovima protiv Vijetnama, Iraka, Sirije, Libije i svih onih zemalja koje nabraja Židov Noam Chomski u knjizi Promašene države u kojoj raskrinkava američki imperijalizam.

Globalni mediji su globalna laž, instrument za realiziranje skrivenih agendi, izvrtanje istine, zamjenjivanje mjesta uzrocima i posljedicama, sprave za mučenje istine.
Globalni mediji su rijeke laži u koje se (s kamenom oko vrata) bacaju suvremene istinoljubive vještice. Ako se pojave na površini to je dokaz da su stvarno vještice i da ih treba spaliti. Ako potonu, a većini se to dogodi - nikome ništa.

Nijedno se ubojstvo ne može opravdati. Svaki će ubojica nositi na savjesti svoja ubojstva. Svaki će se zločin iz podsvijesti vratiti u svijest. Kad-tad. No nisu niti sva ubojstva jednako teška. Najteža su ona ubojstva koja se prikrivaju idejom Boga, nacije, slobode, pravde, prava na život. Upravo iza takvih velova skriva se militaristička ideja bliskoistočnog vojnog poligona.

VRHOstali prilozi:
» VUČIĆEV PA SRPSKI PARANOIZAM
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 12. July 2024 20:59
» HELEZ I BEOGRADSKI ULIČARI
Akademik prof. dr. Adamir Jerković | 11. July 2024 23:50
» ALIJA IZETBEGOVIC AND SREBRENITZA, POST - GENOCIDE
Akademik prof. dr. Adamir Jerković | 10. July 2024 16:58
» OBMANA
Avdo Metjahić | 08. July 2024 20:15
» PRIJEDLOG MINISTRU ODBRANE BOSANSKE ARMIJE ZUKANE HELEZU
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 08. July 2024 15:02
» U PRIJEDORU MARŠIRALA, MARŠIRALA VUČIĆEVA GARDA
Akademik prof. dr. Adamir Jerković | 08. July 2024 01:40
» SREBRENICA - BOLNI PUT OD SJEĆANA DO PRAVDE
Božidar Proročić, književnik i publicista | 07. July 2024 17:23
» MOSTARSKI „LISKALUCI“ TRAJNO SU NA SNAZI
Mr. Milan Jovičić, mostarski Sarajlija, Bosanac | 07. July 2024 16:08
» DRAŠKO ĐURANOVIĆ - SIMBOL BORBE ZA PRAVEDNO NOVINARSTVO
Božidar Proročić, književnik i publicista | 06. July 2024 17:09
» PRVI CJELOVIT BOSANSKI TEFSIR
Dr. Mustafa Prljača | 02. July 2024 16:07
» KAKO JE I ZAŠTO PROPAO IZRAELSKI PROJEKAT U GAZI?
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 02. July 2024 15:07
» POLITIKA U ISLAMU
Mehmed Meša Delić | 01. July 2024 21:11
» APEL NA OPREZ BOŠNJACIMA U DOMOVINI I SVIJTU
Dr. Mustafa Cerić, reisu-l-ulema (1993 - 2012) | 30. June 2024 16:01
» “SRPSKI SVET“ MRAČNA ERA POHLEPE I POLITIČKE POSLUŠNOSTI
Božidar Proročić, književnik i publicista | 29. June 2024 15:22
» ISLAMOFOBIJA, NACISTI I GENOCID NAD BOŠNJACIMA
Esad Širbegović | 28. June 2024 22:05
Ostali prilozi istog autora:
» VOJNI I RELIGIJSKI TURIZAM
20. May 2024 17:32
» KARL MARX U SVETOJ ZEMLJI (I)
13. April 2024 21:31
» DOSTOJEVSKI U GAZI
29. March 2024 23:21
» LEVIJATAN U PALESTINI
08. December 2023 15:45
» BIBLIJA UŽIVO
03. November 2023 18:46
» NACIZAM I SAD-IZAM CIONIZMA
27. October 2023 15:38
Bosnjackakucabanner.jpg
Optuzujembann.jpg
Feljtonalijaizetbegovic.jpg
fastvee.gif
EnesTopalovic54.jpg
AtentatnaBosnuavdohuseinovic1mart2022ad.jpg
Beharban.jpg
RancSalihSabovic.jpg
DokfilmBosnjaci454.jpg
hrustanbanner20april2020.jpg
BANA34234.jpg
ArmijaBiH.gif
NjegosMilo.jpg
bosanskahistorijabanner.png
zlatni ljiljani.jpg
njegosvirpazar.gif
Istraga-poturica.gif
sehidska_dzamija_plav140x80.gif
hotel_hollywood_ilidza_sarajevo.gif